NEOPISIVA PANIKA

PLAVUŠI PATKA PROVALILA U KUĆU Stigla je kroz dimnjak i napravila kaos, ganjali je i policajci: 'Sva sam se tresla'

 Facebook

Policija u North Readingu u američkoj saveznoj državi Massachusetts prije nekoliko je dana dobila uspaničeni poziv Melinde Costanzo, koja je bila uvjerena da joj je u kuću upao provalnik.

Ležala je u krevetu kada je odjednom čula zastrašujući udarac. 'Zvučalo je kao da je netko ušao u kuću i da dira sve što stigne. Sva sam se tresla', pojadala se.

Melinda Costanzo, Foto: Facebook

U strahu da nepoznata osoba ima oružje, odmah se zaključala zajedno s psima te je nazvala policiju na broj 911. Osoba s druge strane linije savjetovala joj je da ne prekida vezu i da ostane gdje je te pričeka patrolu koja je bila na putu.

Kada su policajci stigli, zaključili su da nasilnog ulaska u kuću nije bilo te su Melindu, koja je bila u pidžami, pozvali da dođe u prizemlje.

'Dočekala su me trojica policajaca i pitali me imam li pticu', ispričala je Melinda. 'Pticu? Ne', odgovorila im je, na što je jedan od njih uzvratio: 'Mogao bih se zakleti da sam vidio pticu.'

Melindi ništa nije bilo jasno, a još je više zbunjena bila kada su policajci ušli u kuću, a ona je na zidu primijetila veliki garavi otisak u obliku ptice.

Foto: Facebook

Zajedno su krenuli u potragu.

'Jedan od policajaca primijetio je da se iza kauča sakrila patka. Nisam mogla vjerovati vlastitim očima. Dala se u bijeg. Nekoliko smo je puta pokušali stjerati u kut, ali svaki bi put otrčala', pričala je dalje Melinda.

Potjera ipak nije potrajala dugo. Policajac Greg Connolly hrabro ju je zgrabio i iznio pred kuću gdje su svi zajedno pozirali za fotografije za uspomenu. Patka je bila prekrivena gareži i vjeruje se da je u kuću upala kroz dimnjak.

Foto: Facebook

Nakon fotografiranja puštena je na slobodu, u obližnje jezero pored kojega Melinda živi. Ona kaže da se danas sa smijehom prisjeća ove bizarne epizode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:36