IMA LI PILOTA U AVIONU?

Pilot ostao zaključan u WC-u, a kopilot se uplašio da je terorist u avionu: Pripremio se za izvanredno slijetanje, no ...

U pomoć mu je došao putnik koji je jedva pričao engleski

Loša brava na vratima avionskog WC-a bio je dovoljan razlog da se rutinski let od Ashevillea do New Yorka pretvori u pravu dramu. Sve je počelo kada je pilot leta Delta 6132 odlučio otići na WC prije slijetanja, piše ABC .

Kopilot je ostao u kabini, dijelu aviona kojem je pristup strogo ograničen. Kada je neki čovjek tvrdog naglaska pokušao ući u kabinu, tvrdeći kako ga šalje kapetan, jako se zabrinuo. Posebno nije prihvaćao priču tog nepoznatog čovjeka koji mu se obraćao kroz vrata - kapetan je, tvrdio je taj čovjek, u WC-u, ali ne može van zbog pokvarene brave.

- Kapetan je nestao u zadnjem dijelu, a ja imam nekoga sa stranim naglaskom tko mi daje šifru za ulazak u kokpit - javio je kopilot kontroli leta. Nije imao ni najmanju namjeru pustiti ga u kabinu.

Kontrola leta nije htjela ništa prepustiti slučaju pa je naredila avionu da napravi izvanredno slijetanje. Tko zna kako bi se završilo da se na vratima kabine nije pojavio kapetan. Uspio je izaći iz WC-a i ubrzo smiriti situaciju.

- Nema ničega, sve je u redu - objasnio je kapetan kontroli leta.

Nitko nije optužen za incident zbog kojeg su na nekoliko minuta bile alarmirane i zračne snage SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:23