POMAMA ZA HRVATSKOM

PERIŠIĆ ZALUDIO EUROPU 'Veliki klubovi iz Italije i Engleske žele ga odmah, ali što će reći Wolfsburg?'

Činjenica je da po dva jaka kluba iz Italije i Engleske žele konkretne pregovore - kaže Martić
 Tom Dubravec / CROPIX

Nakon dobrih prezentacija u finišu bundesligaške sezone Ivan Perišić pokazao je svoje raskošne potencijale na najprestižnijoj pozornici, na svjetskom prvenstvu. Zato uopće ne čudi da se upiti za usluge tog odličnog i još mladog igrača pojavljuju svakog dana. Tonči Martić, koji je Perišićev FIFA agent, jedan je od realnijih operatera nogometnog tržišta. Radi u tišini, ne stremi javnim nastupima i konkretnost pretpostavlja "pričama". Dakle, situacija Perišić?

"Najvažnija je situacija, kako vi kažete, da Perišić igra odlično i na razini svojih potencijala. Vidi se da je fizički i psihički potpuno spreman za veliku scenu Mundijala te da pridonosi kvaliteti igre Hrvatske.

Što se tiče interesa za njegove usluge, pa normalno je da se za mladog i uspješnog igrača odmah pojave upiti nakon upečatljivih nastupa na SP-u. Za Ivana je bilo upita i prije, ali poslije prikazanog u Brazilu, intenzitet je kudikamo izraženiji. Ne mogu vam reći imena klubova, jer to nije ni korektno a ni poslovno. Činjenica je da po dva jaka kluba iz Italije i Engleske žele konkretne pregovore. No, moramo znati da je Perišić vezan ugovorom za Wolfsburg i da njegova sudbina ovisi o želji tog kluba, koji je prema njemu korektan. U nogometu je, kao što znate, sve moguće, a ključno je da se poklapaju interesi svih strana u poslu. No, sada je Perišić koncentriran na utakmicu sa Meksikom i SP tako da je svaka rasprava na temu mercata sada sekundarna. Kad i ako što bude javnost će biti na vrijeme upoznata." - zaključio je Tonči Martić, izbjegnuvši odgovoriti na pitanje jesu li ta dva interesenta Napoli i Roma, klubovi koji imaju bogat proračun za pojačanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:37