TEORIJA ZAVJERE

PARANOJA U FRANCUSKOM KAMPU Boje se da im treninge špijunira bespilotna letjelica!

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) pristala je istražiti navode iz francuskog tabora da je jedan od treninga reprezentacije ovih dana špijunirala bespilotna letjelica

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) pristala je istražiti navode iz francuskog tabora da je jedan od treninga reprezentacije ovih dana špijunirala bespilotna letjelica.

Francuski je izbornik Didier Deschamps potvrdio da je tijekom treninga u utorak igralište u kampu u Ribeirao Pretu nadlijetala bespilotna letjelica.

- Čini se da se bespilotne letjelice sve više koriste. No, ja tu ne mogu ništa. FIFA je preuzela slučaj i otvorila istragu. Ne želimo da nam se narušava privatnost. Teško se boriti ovih dana - požalio se Deschamps.

Francuska otvara SP ove nedjelje utakmicom protiv Hondurasa. Jesu li špijunsku letjelicu poslali Hondurašani ili možda Švicarci i Ekvadorci, protiv kojih ''tricolori'' igraju kasnije, to je posao za FIFA-ine istražitelje...

U svakom slučaju, apsurdno je da Fifa ima vremena baviti se "francuskim" letjelicama, a sveprisutnu korupciju u vlastitim redovima nema vremena ili ne želi istražiti..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:04