ZASTAO DAH NACIJI

PANIKA U BRAZILU Neymar upitan za Kolumbiju: 'Nikad u životu nisam toliko patio'

Krajem prvog poluvremena protiv Čilea Neymar je dobio jak udarac u bedro

Neymar, čovjek od kojega se očekuje da će odvesti Brazil do naslova svjetskog prvaka, ozlijeđen je pa je vrlo upitan njegov nastup u četvrtfinalu protiv Kolumbije. Reprezentacija igra neuvjerljivo, a jedini tko momčadi daje pravi brazilski štih upravo je 22-godišnja desetka.

Veliko slavlje nakon utakmice osmine finala protiv Čilea bilo je kratkog daha jer je liječnička služba vrlo brzo ohladila narod: “Krajem prvog poluvremena Neymar je dobio jak udarac u bedro. Dat ćemo sve od sebe da ga osposobimo, ali za nekoliko dana bit ćemo pametniji”.

Ključni igrač

Iako je nacija uvjerena da je ovo njihova godina te da ‘karioke’ ništa ne može spriječiti u osvajanju Mundijala, ozljeda ključnog igrača dovoljan je razlog da u narodu zavlada panika. Luiz Felipe Scolari, izbornik reprezentacije, međutim, vjeruje u Neymarov brz oporavak i poručuje: “Svi ga trebamo jako cijeniti jer je 75 minuta igrao s ozljedom. Dao je sve za reprezentaciju”.

Heroj nacije koji je zabio odlučujući gol u raspucavanju jedanaesteraca cijeli susret doživio je vrlo emotivno.

Udarci i grčevi

- Nikad nisam toliko patio kao u susretu protiv Čilea. Primao sam udarce, hvatali su me grčevi, pucao sam vrlo važan jedanaesterac - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:50