HOROR

OVAKO IZGLEDA ISKUSTVO NAJGOREG SPOJA U POVIJESTI Ono što je slijedilo nije očekivala ni u najluđim snovima: 'Rekao mi je samo da obučem crnu haljinu'

 
 Profimedia, Panthermedia

Kad se Raychel iz Leedsa javila prijateljica i pitala je želi li čuti sve o njezinom najgorem spoju u životu, naravno da je jedva čekala priču. No, ono što je čula nije očekivala. Prijateljica, koju je upisala kao Bridget Jones da joj identitet ostane skriven, opisala joj je kako ju je muškarac preko Tindera pozvao na spoj i rekao joj samo da ‘odjene crnu haljinu i da će je iznenaditi’.

Svidio joj se njegov romantičan pristup, no doista se iznenadila kad ju je odveo na krematorij na sprovod svoje bake. Konverzaciju preko Whatsappa Raychel je podijelila na Twitteru i objava je postala viralna sa skoro 30.000 rekacija i pet tisuća dijeljenja.

Raychel se čudila zašto se odmah nije ispričala i otišla, no prijateljica joj je objasnila:

- Držao me za ruku i plakao. Nisam mogla otići.

Opisala je cijeli tijek događaja. Od trenutka kad ju je pozvao van, kako je pomislila da je romantičan, kako je došao po nju automobilom i kako je na putu bilo sve sjajno i konverzacija je tekla kao podmazana. Međutim, kad je shvatila da je parkirao kraj krematorija pitala ga je:

- Zar si ostao bez benzina?

- Ne. Samo sam zbilja trebao nekog kraj sebe, da bude sa mnom ovdje. A pomislio sam ako ti kažem o čemu se radi, nećeš htjeti doći.

Koliko god je bila u šoku i htjela pobjeći čim prije, kad je vidjela toliko uplakanih ljudi, bilo joj je neugodno otići. No, nakon obreda ga je zamolila da je odveze kući.

I dok je većina korisnika komentirala da tako nešto grozno nisu doživjeli, jedan je ispričao da je upravo takav susret bio ključan za zaljubljivanje njegovih roditelja:

- Moj otac je to napravio mami. Rekao je da dolazi po nju da upozna obitelj. Ona nije bila prikladno odjevena za tu prigodu. Bili su u braku više od 50 godina sve dok nije umro prošlog rujna. Nikad nije izgubio taj nestašni karakter.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:26