STIŽE 300 NOVINARA

OTKRIVAMO PLAN SVJETSKE PROMOCIJE BMW-a Bavarci u Zadru predstavljaju novi model serije 2 Grand Tourer

 Foto:BMW

- Ne mogu vam puno toga reći osim da će u Zadru svjetsku promociju imati novi model BMW-a iz serije 2 Grand Tourer. Taj je model svjetsku premijeru imao nedavno na najvećem sajmu automobila u Ženevi. Pripreme za promociju zasad idu uobičajenim tokom, a za sve ostale detalje morat ćete se obratiti glasnogovorniku BMW grupacije u Njemačkoj - kazao je za Zadarski.hr Ivo Skance iz tvrtke Dubrovnik Travel koja s poznatim bavarskim automobilskim divom surađuje na organizaciji predstavljanja njihovog novog vozila.

Kao što je već poznato, BMW se odlučio po prvi puta svjetsku promociju nekog svog vozila organizirati u Hrvatskoj, i to u Zadru od 16. do 30. travnja. Predstavljanje će biti organizirano tri lokacije na Poluotoku, ispred sv. Stošije, Arsenala i na Pozdravu Suncu, a posebna atrakcija bit će predstavljanje na plutajućem pontonu u uvali Jazine.

Za vrijeme promocije u Zadar će tijekom mjesec dana doći osam grupa s preko 300 svjetskih novinara, a osim promocije za medije bit će mogućnosti da i građani vide automobil i upoznaju se s njegovim dizajnom, koncepcijom i tehničkim karakteristikama u paviljonima na tri gradske lokacije, piše Zadarski.hr.

( I.N.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 13:06