GOLEMI SKANDAL

OSVETA ZBOG SUAREZA Igrači Urugvaja razmišljaju o bojkotu dvoboja protiv Kolumbije?!

Reakcije na kaznu Luisu Suarezu koji je zbog ugriza talijanskog braniča Giorgia Chiellinija kažnjen s četveromjesečnom zabranom igranja, suspenzijom na devet međunarodnih utakmica i novčanom globom od 100.000 švicarskih franaka.

Dopredsjednik Fife Jim Boyce: "Kazna je pravedna. Fifa neće tolerirati takve ispade i ponašanje igrača.

Sportski proizvođač opreme Adidas: "Adidas podržava odluku Fife. Ne podržavamo ponašanje i poteze Luisa Suareza i upozorit ćemo ga da od svojih igrača očekujemo najviše standarde ponašanja. Suareza više nećemo koristiti za marketinške aktivnosti tijekom SP-a.

Kapetan urugvajske reprezentacije Diego Lugano: "Svi smo ogorčeni. Svi znamo da nema pravde na svijetu. Svijetom vladaju veliki, dok će mali uvijek ostati mali. Mi ćemo nastaviti ponizno, zajedno i odlučno. Ništa nas neće zaustaviti.

Urugvajski nogometni savez (Twitter): "Luis izdrži. Ujedinjeni više nego ikada, naprijed Urugvaj

Bivši brazilski nogometaš Ronaldo: "Nikada nisam nikoga ugrizao u karijeri. Znam da ugrizi bole. Kada me moji klinci ugrizu zatvorim ih u mračnu sobu s opasnim vukom. U nogometu ugiz znači suspenziju na četiri mjeseca.

Bivši branič Liverpoola Alan Hansen: "Suarezova kazna je fair. Vodstvo Liverpoola trebalo bi mu jasno kazati - još jedan incident i letiš iz kluba

Čileanski napadač Alexis Sanchez: "Žao mi je zbog Suareza i urugvajske reprezentacije, ali i zbog Svjetskog prvenstva. Jer kada Suarez igra to je uvijek 'show'.

Nekadašnji reprezentativac Urugvaja Javier Chevanton: "Urugvaj mora napustiti SP. Sve se namješta da Brazil postane svjetski prvak!"

Kolumbijska novinarka Vicky Davila objavila je na svom Twitter profilu da reprezentativci Urugvaja razmišljaju o bojkotu utakmice osmine finala protiv Kolumbije. Razlog je FIFA-ina suspenzija Luisa Suareza na četiri mjeseca. - Delegat Urugvaja mi je rekao da igrači razmišljaju o nenastupanju u utakmici protiv Kolumbije zbog Suarezove suspenzije, napisala je kolumbijska novinarka.

Prema posljednjim informacijama iz Urugvaja, Savez će uložiti žalbu na FIFA-inu odluku, a odgovor bi trebao uslijediti prije ogleda s Kolumbijom, koji je na rasporedu 28. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:24