ŠOKANTNO

OSVETA ZA SILOVANJE Bivšem dečku odsjekla penis, bacila ga u WC pa ga dokrajčila čekićem

 Ivana Marinić Kragić / Cropix

Kineskinja Yeung Ki (41) odsjekla je škarama bivšem dečku penis pa ga je bacila u WC školjku, a potom ga je čekićem ubila.

Sve je to napravila nakon što ju je on silovao, pretukao njihovu kćer te ju je pokušao ucijeniti.

Ovo se sve moglo čuti na suđenju za ubojstvo Zhou Huija. Osim toga Yeung Ki je na saslušanju ispričala kako je bivšeg muža prethodno nahranila juhom u koju je stavila drogu.

Prilikom saslušanja moglo se saznati da je par bio u vezi nekoliko godina te da je Zhou Hui napustio Yeung Ki dok je bila trudna. nekoliko puta je Ki posuđivao novac od nje koji joj nikada nije vratio.

Nakon posljednje posudbe u visini od 19 tisuća dolara 2007. godine, izgubila je kontakt s njim. Iako je već bila trudna ušla mu je u trag te je saznala da se oženio.

Zhou ju je zamolio da prekine trudnoću, ali je ona to odbila. Poslije toga su prekinuli kontakte sve dok Zhou 2012. nije nazvao bivšu ljubavnicu kako bi joj rekao da mu nedostaje. Nekoliko puta nakon toga joj je otišao u posjetu.

Posljednji put kad je to napravio pretukao ju je jer mu je odbila dati 28 tisuća dolara za novi automobil. Kad ga je odbila Zhou joj je rekao kako ima njene golišave fotografije koje će objaviti na internetu ukoliko mu ne da novac. Tada ju je skinuo i prisilio na seks. Prethodno ju je pretukao i ošamario njihovu kći.

Kada se sve završilo Yeung ga je nahranila juhom u koju je stavila drogu koja ga je uspavala, uzela je škare te mu je odrezala penis kojeg je bacila u WC.

Probudivši se s bolovima, Zhou je počeo Yeung, a dok su se borili, ona je vidjela čekić pa ga je zgrabila i udarila ga u lice. Tada je pao na pod, a ona a je pretukla na smrt izudaravši ga čekićem po licu od čega je umro.

Nakon toga je njegovo tijelo pokrila plahtama, a drugi dan je kćerku odvela u socijalni centar te je priznala što je napravila.

Prilikom saslušanja rekla je da nije kriva te da je bila isprovocirana i da pati od depresije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 22:31