NEVIĐENA PRILIKA

OD SUTRA U JUTARNJEM NE PROPUSTITE VELIKU NAGRADNU IGRU Igraj i osvoji Alfa Romeo Giuliettu!

Od sutra u Jutarnjem ne propustite prvi kupon za veliku nagradnu igru

Jutarnji list svojim je čitateljima pripremio spektakularnu nagradnu igru s glavnom nagradom - karizmatičnom Alfa Romeo Giuliettom. Prelijepa talijanska jurilica pogodna je za obiteljske potrebe jer pruža vrhunski komfor u kabini uz praktičnost svakodnevne upotrebe i jedan je od najsigurnijih automobila u svojoj klasi s petogodišnjom garancijom.

Užitak i udobnost u vožnji osigurani su specijalnim Alfa DNA izbornikom koji ponašanje na cesti prilagođava različitim stilovima vožnje. Naime, serijski uređaj omogućava mijenjanje parametara rada motora, mjenjača, sustava upravljanja i Q2 elektronskog diferencijala, a vozaču su na raspolaganju tri načina rada: Dynamic, Normal i All Weather.

Vrhunska sigurnost

Sportski osjećaj na cesti prate i brojni sigurnosni sustavi poput šest zračnih jastuka, EPS-a, sigurnosnih pojaseva u tri točke s dvostrukim zatezačima, anti-whiplasha te Q2 elektronskog diferencijala koji u zavojima omogućava prijenos momenta na vanjski kotač kako bi se dobilo na trakciji, sigurnosti i boljim voznim osobinama. Prema testiranju krovne sigurnosne organizacije Euro NCap, Giulietta je jedan od najsigurnijih automobila na svijetu s maksimalnih pet zvjezdica i 97 posto bodova za zaštitu odraslih putnika.

Kako do fantastičnog talijanskog kompakta? Odgovor je jednostavan: čitatelji trebaju skupiti 10 kupona koji će biti objavljeni u Jutarnjem listu.

Kako igrati?

Prvi kupon potražite već sutra (petak 22. 5.), a nakon što ste skupili 10 kupona (ili 9 kupona i jedan joker kupon koji će biti objavljen u ponedjeljak, 1. 6.), pošaljite ih sve zajedno na adresu: Za nagradnu igru Jutarnjeg lista, PP 210, 10001 Zagreb.

Ako ste ljubitelj kultne talijanske marke Alfa Romeo, od sutra krenite skupljati kupone. Prelijepa signorina Giulietta mogla bi postati baš vaša!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:46