NEOBIČAN OGLAS

OČUH JOJ ODUZEO PEUGEOTA JER GA JE ZAPUSTILA Poklanja ga preko oglasnika i upozorava kupce: 'Možda ima malariju'

'Ako dobijete auto samo ponesite rukavice i nepropusno odijelo, a sve što nađete slobodno zadržite', napisao je očuh vlasnice automobila
 Facebook

Očuh britanske studentice Elle Williamson toliko je iznerviran neurednošću njenog automobila da ga je stavio u oglasnik kako bi ga poklonio.

Naziv oglasa je 'Dajemo najprljaviji Peugot koji je svijet ikada vidio', a možete ga pogledati ovdje.

Ella je lani otišla na Sveučilište Brighton, a svoj zlatni Peugeot 307 ostavila je na parkiralištu nedaleko obiteljske kuće.

- Moram ga maknuti jer mi je mučno svaki put kad ga vidim. Iskreno, bili smo u iskušenju da ga zapalimo ili doniramo u svrhe znanstvenih istraživanja jer bi se tamo svašta moglo naći, no na kraju smo pomislili da će nekom možda dobro doći, rekao je James Baggott. Dodao je da je u konkurenciji za novog vlasnika svatko tko će na Facebooku 'lajkati' njegov oglas.

Napisao je da su dobre strane strane automobila što ima motor i vozi. Ima sve četiri gume, čak i poneku ratkapu, a i radio.

Limarija je prilično izgrebana, a očuh ih naziva 'ožiljcima iz borbe'.

- Ella ima naviku parkirati u zidove. Ili u drveće. Ili kolica za kupnju, duhovito nabraja Baggot.

Na nesreću, kaže, stereo se nalazi u unutrašnjosti automobila pa možda na sebi ima malariju. 'Nešto raste na otiraču', a unutra možda ima i paukova.

- Pretpostavljamo da je željela uzgojiti penicilin na kvaki ili neku bolest. Ako dobijete auto samo ponesite rukavice i nepropusno odijelo, a sve što nađete slobodno zadržite, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:43