NEZAUSTAVLJIV RAST

OBJAVLJENI FANTASTIČNI REZULTATI Europa Digital, izdavač portala Jutarnji.hr, najbrže rastući digitalni izdavač u Hrvatskoj

Europa Digital, u čijoj se mreži nalaze vodeći hrvatski portali kao što su Jutarnji.hr, Net.hr, Sportskenovosti.hr i Globus.hr, zabilježio je rekordan godišnji rast broja posjetitelja i potvrdio status najbrže rastućeg digitalnog izdavača u zemlji.

Prema podacima nezavisne međunarodne agencije za mjerenje posjećenosti web stranica gemiusAudience, Europa Digital je zabilježio senzacionalan godišnji rast broja posjetitelja od čak 39,48 posto. Osim vodećih news portala, u mreži ED-a nalaze se i revolucionarni webshop za osiguranja Dosi.hr te inovativni servis za online naručivanje na liječničke preglede Dodo.hr.

Dio Europa Digitala su i druga najveća online knjižara Bestseller.hr te međunarodno popularni LikeCroatia.com. ED-ov Tjedan Dobre hrane pretvorio se u gastro event sezone, privukavši preko 200.000 posjetitelja. Europa Digital već je proglašen najbrže rastućim digitalnim izdavačem u regiji prema financijskom istraživanju revizorske kuće Deloitte.

REKORDAN RAST

Jutarnji.hr, u posljednjih pet godina najbrže rastući po broju posjetitelja među najpopularnijim hrvatskim portalima, nedavno je oborio rekord posjećenosti privukavši više od 700.000 čitatelja u samo jednom danu.

Portal Net.hr, otkako je ušao u mrežu Europa Digitala, konstantno obara svoje dnevne i mjesečne rekorde posjećenosti. Postao je treći najposjećeniji news portal u Hrvatskoj i ukupno je četvrti portal u zemlji s više od 870 tisuća jedinstvenih mjesečnih posjetitelja.

Webshop za osiguranja Dosi.hr, na kojem je u samo jednom danu prodano više od 1000 polica dopunskog zdravstvenog osiguranja i ukupno je ugovoreno osiguranja u vrijednosti od 27 milijuna kuna, u posljednja tri mjeseca zabilježio je rast broja korisnika od 137 posto. U istom periodu udvostručio se broj online upita za usporedbu cijena auto obveznog osiguranja.

Na servisu Dodo.hr, koji je prvi domaćim korisnicima omogućio brzo i besplatno rezerviranje termina u vrhunskim privatnim ordinacijama i poliklinikama, broj naručivanja na preglede povećao se 4,8 puta u protekla tri mjeseca, a broj registriranih korisnika porastao je 4,3 puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:53