(SU)LUDI PROVOD

NOVI DETALJI Rodman uneredio Kim Jong-unov hotel: 'U hodniku se istovario, onesvijestio se od alkohola'

 AFP

PJONGJANG - Nekadašnji košarkaškaš Dennis Rodman napravio je pravi nered u hotelu u kojem je boravio tijekom svog nedavnog posjeta Sjevernoj Koreji.

- Rodman je cijeli tjedan koji je proveo u hotelu bio pijan. Noć prije odlaska u SAD bio je toliko pijan da se onesvijestio. Povraćao je gdje god je stigao. Čak je i urinirao te ispraznio crijeva u hodniku - doznaje Radio slobodna Sjeverna Koreja od neimenovanih izvora u izoliranoj državi.

POSLJEDICE PIJANKI S KIM JONG-UNOM Dennis Rodman završio na odvikavanju od alkohola

Popularna bivša NBA zvijezda posjetila je Sjevernu Koreju četiri puta, a ove tvrdnje odnose se na njegov boravak u hotelu Koryo u Pjongjangu.

- Smrad je bio odvratan. Ljudi nisu kritizirali samo Rodmana, nego i Kim Jong-una. Govorili su kako nitko normalan ne bi bio Rodmanov prijatelj, s obzirom kakva je životinja - rekao je neimenovani izvor.

Navodno je zbog toga dobio upozorenje da neće biti dobrodošao dok se ne riješi ovisnosti.

- NIkada nećeš biti dobrodošao, sve dok se ne riješiš ovisnosti o alkoholu - glasilo je upozorenje za koje nije jasno tko mu ga je uputio.

Rodmanovi prijatelji su ranije ispričali kako se bivši košarkaš napio čim je sletio u Sjevernu Koreju. Zadnji njegov posjet Kim Jong-unu podudario se s proslavom rođendana sjevernokorejskog vođe, 8. siječnja, a Rodmana je dočekala prigodna vodka sa slikom njega i predsjednika Sjeverne Koreje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 21:04