SEKS BOMBA

NIJE ZNALA ŠTO BI MU KUPILA ZA ROĐENDAN Playboyeva zečica dečku poklonila noć za pamćenje: 'Dovela sam i frendicu...'

 Instagram

Playboyeva ljepotica iz Čilea ispričala je za meksičko izdanje tog popularnog časopisa kako je svom dečku za rođendan poklonila nešto o čemu mnogi muškarci samo sanjaju.

Nije znala što bi mu poklonila pa se odlučila na riskantan potez - pozvala je prijateljicu da sudjeluje u strastvenoj noći s njom i njezinim dečkom - u seksu u troje.

Sve je počelo kada se Daniella Chavez, 25-godišnja seks bomba iz Čilea, požalila prijateljici da nikako ne može pronaći poklon za svoga dečka.

- Bio je rođendan mog najdražeg muškarca, a ja sam provela dva dana u šoping centrima, pokušavajući mu pronaći savršeni poklon, ali nisam imala sreće. Dan prije samog rođendana otišla sam kod prijateljice i zatražila njezin savjet. Ona mi je rekla: 'Pokloni mu seks u troje s još jednom djevojkom. Nasmijala sam se rekavši da nikada nisam bila s djevojkom, a ona je obećala da će mi pomoći, ispričala je bujna plavuša.

Sljedećeg dana seksepilna Daniella dočekala je svoju prijateljicu u stanu i pripremila joj večeru. Kada su pojele večeru i popile nekoliko pića, stvari su se počele zahuktavati.

- Kada je dečko došao, iznenadio se kada je vidio moju prijateljicu, a još više je bio šokiran kada smo se nas dvije počele ljubiti i skidati do gola.

- Mogu samo reći da je bilo fantastično i da bih to opet napravila, otkrila je Playboyeva zečica.

Seksi plavuša postala je nacionalna senzacija u Čileu nakon što je na društvenim mrežama počela objavljivati niz seksi fotografija u donjem rublju, ali i bez njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:48