NESTAŠNI DILDO

NEVIĐENA DRAMA U ZRAČNOJ LUCI Let iz Švedske za Split kasnio jer se putnici Amandi uključio vibrator

Seksualno pomagalo samo se uključilo u putnoj torbi mlađahne Amande (20)
 Screenshot

Putnici su prošli vikend obavili sve što treba, čak su i krenuli ukrcavati se u zrakoplov Scandinavian Airlinesa za Split.

Ali, osoblje zaduženo za ukrcaj prtljage čulo je čudne zvukove iz jedne od putnih torbi, a kad su je uzeli u ruke, bogme su i osjetili kako podrhtava, vibrira.

Strijeljanje pogledima

Odmah su, jasno, poslali poruku kojom je ukrcaj putnika zaustavljen, a svi koji su već bili ušli u zrakoplov morali su ga napustiti dok se slučaj ne razjasni.

Svi su putnici potom poredani u glavnoj zgradi zračne luke, a napetost je rasla do trenutka kad je misterij konačno razbijen.

Službenik je, nakon što je torba prošla sigurnosnu provjeru koja je utvrdila da nije riječ o eksplozivu, izložio taj komad prtljage pred putnike kako bi se javio vlasnik. Iz skupine je istupila dvadesetogodišnjakinja, švedske novine navode samo njezino ime Amanda, koja je zatim, pred svim putnicima, otvorila torbu i izvadila seksualno pomagalo, vibrator, koji se tijekom manipulacije prtljagom jednostavno uključio i počeo raditi ono što zna - vibrirati (vjerojatno mu je okolina bila malo čudna, ali to je ipak samo stroj). Na pogrešnom mjestu i u pogrešno vrijeme. Ne trebamo ni govoriti kakvim je pogledima i komentarima putnika bila izložena Amanda.

Slobodni duh

Ona je pak izjavila daĺ joj je tada, sasvim jasno, bilo neugodno. No, kako kaže, poslije su se i ona i ostali putnici dobro zabavljali na račun nestašnog pomagala. Amanda je pak rekla da je ona “slobodnog duha”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:17