'BISERI' MJESECA

NAZVALI POLICIJU DA IH OSLOBODI Provalili, drogirali se dva dana i 'zabrijali' da su zaključani

 Volusia County Sheriff's Office / Volusia County Sheriff's Office

DAYTONA BEACH Drogirani par s Floride proveo je dva dana u ostavi misleći kako su zaključani da bi tek dolaskom policije otkrili kako su vrata cijelo vrijeme otvorena.

Amber Campbell (25) i John Arwood (31) nazvali su policiju s mobitela dva dana nakon što su provalili u Centar za more i okoliš na Državnom sveučilištu Daytona na Floridi.

Par je provalio na sveučilište u nedjelju gdje su slijedeća dva dana proveli drogirajući se u malenoj ostavi koju inače koriste domari za skladištenje alata i sredstava za čišćenje. U utorak su pozvali policiju tvrdeći kako ne mogu izaći iz ostave, jer su vrata zaključana.

Policija ih je locirala pomoću signala s njihovog mobitela. Pronašli su ih u ostavi koja je zaudarala po urinu i izmetu, a po podu su bili rasute bakrene spužvice za ribanje – uobičajeno pomagalo za pušenje cracka.

Policajci su u ostavu ušli bez problema pošto vrata nisu bila zaključana, već samo zatvorena. S obzirom na stanje drogiranog para, ne čudi što policija u ostavi nije pronašla narkotike.

Arwood i Campbell su uhapšeni i optuženi za ometanje posjeda dok je Campbell zaradila i prijavu zbog kršenja uvjetne slobode, piše Orlando Sentinel .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:33