SEKS U ŠKOLI

Nastavnica obljubila svog učenika. Odmah je počeo dobivati petice

 Clear Creek County Sheriff's Office

Profesorica Kalyn Thompson (25) našla se u nevoljama nakon što je otkriveno da je spavala sa svojim učenikom (18) te da ga je ocijenila s odličnim iako je tijekom prvog polugodišta imao loše ocjene.

Sumnje kako se nešto događa između njih pojavile su se kada su učeniku naglo skočile ocjene, a kasnije je utvrđeno da je to počelo onog trenutka kada je počeo spavati s profesoricom, što je priznao i policiji.

Profesorica je optužena za silovanje, jer je u saveznoj državi Oklahomi zabranjeno imati seksualne odnose s učenicima ili bivšim učenicima dok ne napune 21 godinu, unatoč tome što je seks legalan od 16. godine života.

Kada je saznala da se vodi istraga protiv nje, profesorica je dala otkaz.

Tijekom istrage, učenik je otkrio policiji da su počeli razgovarati izvan učionice u prosincu, da mu je ona slala SMS poruke eksplicitnog sadržaja, a da su stupili u seksualni odnos u ožujku, malo nakon što je napunio 18 godina. Seksali su se pored jednog jezera.

- Svoju djecu pošaljete u školu u malom gradu misleći da će se bolje obrazovati jer su češće sami s profesorima. Ne očekujete da će profesori spetljati s učenicima - rekao je zabrinuti roditelj Michael Sullivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:32