NEVIĐENI INCIDENT

NAPAD NA MANEKENKU Tinejdžerica izbjeljivačem oslijepila djevojku i uništila joj lice

 Facebook

Jedna je maloljetnica (17) uhićena jer je izbjeljivačem napala britansku manekenku Victoriju Smith (17). Manekenka je zaradila opekotine na licu i tijelu, a ostala je i slijepa na jedno oko.

Sve je krenulo kada je manekenka iz Hulla odlazila s jednog tuluma. Nakon šokantnog napada izbjeljivačem Victoria se borila za dah jer joj je to sredstvo ušlo u usta i nos.

Mlada manekenka je povodom napada rekla kako je godinama bila predmet zlostavljanja.

- Trebalo mi je nekoliko godina da napokon počnem izlaziti iz kuće. Odlazak na koledž nakon što više od godinu dana nisam išla u školu je za mene bio toliko strašan jer sam se polije sedam godina maltretiranja toliko plašila ljudi - napisala je nesretna djevojka.

- Ovo me je vratilo skroz unatrag, i iskreno, ne vjerujem da ću dugo vremena izaći vani jer sam shvatila koliko su nasilnici danas okrutni - dodala je.

FOTO: Facebook

Nakon što je opisala svoje iskustvo na društvenoj mreži, tinejdžerica je dobila gomilu poruka potpore. Osim toga, povezala se s polusestrom koju nikada ranije nije upoznala.

- Djevojka (17) je nakon napuštanja kućne zabave bila s prijateljem. Tada joj je prišla druga djevojka i polila je izbjeljivačem. Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, dok je napadačica uhićena, ali je nakon ispitivanja puštena uz jamčevinu - rekao je glasnogovornik policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 22:45