MUP objavio fotografije pljačkaša računa

ZAGREB - Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) objavilo je danas na svojim internet stranicama fotografije muškarca osumnjičenog za krivotvorenje isprava pomoću kojih je iz osječke poslovnice Raiffeisen banke (RBA), u suradnji s troje zaposlenika banke, podignuto 12 milijuna kuna.



Riječ je o muškarcu u dobi od oko 35 godina, srednje tjelesne građe, smeđe kose i visokom oko 190 centimetara.



MUP moli građane koji imaju informacije o ovoj osobi da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 92 ili 0800 0092. Informacije se mogu dostaviti i putem interneta na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..



Osječka policija jučer je u istražni centar privela troje zaposlenika RBA-a zbog protupravne isplate 12 milijuna kuna sa žiroračuna jedne tvrtke. Sumnja se da su u tome sudjelovale još najmanje dvije osobe, među kojima i muškarac čije fotografije su objavljene na MUP-ovim internet stranicama.



U tužiteljstvu vjeruju da je taj muškarac uz krivotvorenu putovnicu podigao novac kod osumnjičenih bankara koji su znali za prijevaru. (H)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:36