OČAJ BRAZILACA

MULLER NAKON RAPSODIJE 'Ovako pobijediti Brazil može samo momčad koja će biti novi prvak'

'Ovo je san. Još ne mogu doći sebi. Nakon naša dva gola oni su se doslovno raspali...'

- Nisam ni sanjao da bi utakmica protiv Brazila mogal ovako završiti. Nakon svega što smo prošli, muke protiv Alžira, nešto slabije partije protiv Francuza ne očekuješ da možeš ovako pobjediti Brazil pred njihovim navijačima, kazao je oduševljeni Thomas Muller.

Napadač Bayerna se i protiv Carioca upisao u listu strijelca. Upravo je Muller prvi načeo Julija Cezara:

- Ovo je san. Još ne mogu doći sebi. Nakon naša dva gola oni su se doslovno raspali, a mi smo iskoristili poklonjeno. Nakon ovakve partije logično je da sada moramo osvojiti naslov svjetskog prvaka.

Najbolji strijelac u povijesti SP-a, Miroslav Klose također je bio oduševljen pokazanima:

- Mi smo momčad, škvadra... Sjajna smo družina koja je zaslužila okititi se naslovom svjetskog prvaka. Činjernicu da sam postao najbolji strijelac prvenstva u povijesti trenutno mi je u drugom planu. To je fantastično, ali samo ako osvojimo pehar biti ću u potpunosti zadovoljan, kazao je Klose.

Vratar Brazila Julio Cezar bio je očajan, utučen... Djelovao je poput čovjeka koji još uvijek nije svjestan što mu se dogodilo:

- Čestitam Nijemcima. Pregazili su nas. Na brzinu smo primili dva golai onda se totalno rasuli. Nemam riječi, ne znam što nam se dogodilo... Za ovakav poraz nema opravdanja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 23:24