PIJANI VOZAČ

MRTAV PIJAN GANJAO SUSJEDE PO ULICI NA KOSILICI 'Popio sam najmanje 12 piva. Idem kupiti još'

Policija je uhitila gospodina za kojega tvrdi da je mrtav-pijan vozio motoriziranu kosilicu usred dana na prepunoj ulici u Des Moinesu u Iowi. Protiv Billyja Eugenea Williamsa (46) podignuta je optužnica zbog pijane vožnje, a nije imao ni valjanu dozvolu za upravljanje motoriziranom kosilicom.

U policiji su izjavili da je ophodnja našla Williamsa na skupocjenoj kosilici oko 16.30 sati na aveniji koju koriste vozači koji se vraćaju s posla. Na policajčevo pitanje je li išta konzumirao, odgovorio je potvrdno. Rekao je da je popio najmanje 12 piva i zatim priznao da je jedini razlog zašto vozi kosilicu po prometnoj aveniji taj da pokušava doći do obližnje benzinske stanice kako bi kupio još piva.

Policija je novinarima ispričala da je Williams imao krvave oči, teško je govorio i nije mogao stajati. Kad su pokušali ispitati koliko je pijan, nije mogao doći do njih.

No to nije sve. Svjedoci su potvrdili da je Williams u pijanom bunilu kosilicom ganjao susjede. Kad je izlazio iz dvorišta, posvađao se s gospodinom koji ga je opsovao, a onda ga je Williams krenuo natjeravati po kvartu tvrdeći da će ga pregaziti i pretvoriti u kompost. No, nakon nekog vremena je odustao i zaputio se po još piva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 18:12