MANIJAK IZ KALIFORNIJE

MORALI SLETJETI ZBOG NEPRISTOJNOG PUTNIKA 'Bio je pijan, agresivan i prost. Pipkao je putnice u avionu'

Dvije žene, koje su sjedile pokraj Roberta Johna Coppacka (40) iz Kalifornije na noćnom letu iz Philadelphije prema Londonu, požalile su se posadi na njegovo ponašanje. Zračni šerifi su ga odveli na začelje aviona, pri čemu je usput pipkao i stjuardesu i prijetio ostalima da će ih istući
 Facebook

Zbog pijanog i nepristojnog putnika u zrakoplovu koji je upravo bio poletio iz Philadelphije prema Londonu, posada je morala prizemljiti avion, odnosno vratiti ga na polazište.

Naime, Robert John Coppack (40) iz Kalifornije pipkao je i seksualno uznemiravao tri žene u avionu, a onda su ga zračni šerifi uhitili, nakon čega ga je po slijetanju dočekala i policija.

Dvije žene koje su sjedile pokraj Coppacka na noćnom letu požalile su se posadi na njegovo ponašanje, a oni su ga prisilno odveli na začelje aviona, pri čemu je usput pipkao i stjuardesu i prijetio ostalima da će ih istući.

Coppack, koji je svojim suputnicama rekao da je pio votku, bio je agresivan i prost. Zastrašivao je posadu i ometao njihov posao - piše u sudskom izvješću.

Zrakoplov je sletio u zračnu luku Heathrow u Londonu s četiri sata kašnjenja, kazala je glasnogovornica Michelle Mohr.

Vlasti tvrde kako bi zbog svog nedjela mogao provesti i do 20 godina iza zatvorskih rešetaka.

Saslušanje je zakazano za ponedjeljak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:11