STRAVA U MELBOURNU

MONSTRUM IZ AUSTRALIJE Predstavljao se kao međunarodni kralj droge i prijetnjama prisiljavao žrtve na seks

Sud u Melbournu proglasio je krivim Noureldina Derwisha (27) po 13 točaka optužnice za silovanje, tri za prijetnje smrću i dvije zbog zatvaranja ljudi te je dobio kaznu od osam godina zatvora.

Njegove žrtve su se žalile da ih je ovaj silovatelj svojim tijelom od 146 kilograma gnječio dok bi ih silovao, te je prijetio da će ubiti obitelji žrtava (jedna od njih je bila 17-godišnja djevojka) ukoliko ne budu imali spolni odnos s njim.

Na sudu se moglo čuti kako je on uvjeravao žrtve da je međunarodni kralj droge koji je preko svojih veza znao gdje živi Osama bin Laden.

Jednu je žrtvu namamio tako što joj je rekao da će je loviti uz pomoć egipatske mafije ukoliko se na nađe s njim. Nakon toga ju je odveo u jedan hotel u Melbournu gdje ju je sedam sati držao zavezanom i slivao.

U rujnu 2010. mlada djevojka je čekala sestru na stanici kada joj je Derwish, koji sebe zove Ali, prišao te joj je ponudio drogu u zamjenu za seksualne usluge.

Nakon toga se toliko bojala Derwisha da se nekoliko dana poslije ponovno našla s njim jer je prijetio da će joj pobiti obitelj ukoliko ga prijavi policiji te ju je ponovno podsjetio na veze s egipatskom mafijom.

Sudac je proglasio Derwisha mentalno poremećenim te mu je odredio kaznu od osam godina bez mogućnosti pomilovanja te je upisan u registar seksualnih prijestupnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:38