DON YUAN

MONETIZACIJA LJUBAVI Nevjerojatna priča o mangupu koji je istovremeno hodao sa 17 ljepotica kako bi od njih muzao novac

 YouTube

Tajni život kineskoga Romea možda nikada ne bi bio otkriven da nije doživio automobilsku nesreću i završio bolnici.

Državni mediji javljaju da su izvjesnog Yuana (to mu je prezime), iz grada Changsha u pokrajini Hunan, u bolnicu došle posjetiti sve njegove djevojke, njih čak 17!

Naime, kada se dogodila nesreća, bolnički djelatnici kontaktirali su njegove bližnje kako bi ih obavijestili o nesreći.

S obzirom da je 'Don Yuan' sa svima hodao istovremeno te se može reći da je vodio 17-struki život, rijeka djevojaka u dobi između 20 i 40 godina počela je pristizati u njegovu bolničku sobu gdje su doznale strašnu istinu - da ih je dečko cijelo vrijeme obmanjivao.

Neke su žene bile u vezi s Yuanom više od 10 godina, barem jedna planirala je njihovo vjenčanje, a s jednom ima i dijete.

- Bila sam jako zabrinuta kad sam čula da je u bolnici, ispričala je za lokalne medije Xiao Li, djevojka s kojom je hodao 18 mjeseci.

- Kada sam vidjela da se sve više lijepih djevojaka pojavljuje u njegovoj sobi, naglo sam prestala plakati.

Čini se da je Yuanov motiv za višestruki preljub bio novac. Naime, nakon razvoda je navodno od bivše supruge izmuzao 37.000 eura, a od svojih je brojnih djevojaka prevarom dobio tisuće eura. Bila je to istinska monetizacija ljubavi.

Protiv kineskoga Romea bit će podignuta optužnica za kazneno djelo prevare.

Prema pisanju kineskih medija, Yuan nije varao samo žene. Navodno je ishodio lažnu diplomu za građevnog inženjera na prestižnom sveučilištu kako bi se zaposlio, iako je imao samo srednjoškolsku svjedodžbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:51