OZBILJAN PROBLEM

MLADIĆ U VELIKOJ ŽIVOTNOJ DRAMI 'Spavao sam s bratovom curom, ubio bi me kada bi doznao! Čekala ga je da dođe s posla pa me zaskočila'

Young beautiful amorous couple making love in bed on white background
 Photographer: Artem Furman / iStock / ArtemFurman.com

'Sa svojim bratom sam u svađi, ubio bi me da dozna, ali spavao sam s njegovom curom i bilo je genijalno', započinje svoju ispovijest 18-godišnjak, koji se s problemom javio poznatoj kolumnistici britanskog The Suna Deidre Sanders, koja godinama u tom listu odgovara na intimna pitanja u kolumni 'Draga Deidre'.

'Brat ima 21 godinu, sav je pun sebe, pametnjaković, misli da je bogomdan. Radi u prodavaonici slika, vaza i sličnih gluposti. Kad ga vidi, čovjek bi pomislio da ima svoju umjetničku galeriju. Ja imam 18, spremam državnu maturu, nemam pojma čime ću se baviti u životu još, ali sigurno nemam namjeru biti prodavač', kaže neimenovani mladić.

'Cura mog brata je predivna. Ima 19 godina i dijelom je Francuskinja. Jako je otmjena i egzotična. Čim sam je ugledao, svidjela mi se, a imam osjećaj da sam se i ja njoj svidio. Brat ju je u petak navečer trebao izvesti van pa je došla kod nas kući. Kako se on još nije vratio s posla, rekao sam joj da sjedne i pričeka ga. U tom je trenutku dobila SMS, moj brat joj je javio da će kasniti', prepričava mladić.

'U hladnjaku je bilo Cole pa sam joj ponudio limenku. Rekla je može, ali ako ću i ja popiti jednu. Donio sam nam piće i sjeo pored nje. Nosila je minicu i nevjerojatno razotkrivajući top. Izgledala je sjajno i jako sam se napalio. Počela me zadirkivati, rekla je da joj izgledam zgođušno, a zatim se nagnula prema meni i poljubila me. Nisam mogao odoljeti i sljedeće čega se sjećam je da smo oboje završili na podu i seksali se. Sram me reći, ali bilo mi je to prvi put...', kazuje 18-godišnjak.

'Sve je ispalo dobro, zapravo predobro, svemirski! Ali nju je tada počelo brinuti da bi se moj brat mogao vratiti i uletjeti u kuću. Moram priznati da je i meni sinulo da bi se to moglo dogoditi. Zbrisala je u noć rekavši mi da bratu kažem da ga nije mogla čekati. Ja mu nisam mogao pred oči izaći, otišao sam u pub sam samcat. Nisam mogao vjerovati što sam napravio. To je bilo u petak, a evo sada je više ne mogu izbaciti iz misli. Zaljubljen sam', priznaje mladić.

'Da joj kažem da se spetljala s krivim bratom i da bi trebala biti sa mnom ili da probam sve zaboraviti?', upitao je na kraju Deidre.

Ona mu je odgovorila protupitanjem radi li se doista o ljubavi ili samo o seksualnom uzbuđenju. 'Požuda je moćna stvar, ali nisam sigurna da je vrijedna gubitka vlastitog brata, ma koliko ti on išao na živce. Nemoj misliti da bi on tek tako odmahnuo rukom i prešao preko toga. Nadam se da te neće ubiti, ali moglo bi biti problema', navodi Deidre.

'Naravno da ne možeš zaboraviti što se dogodilo, ali nemoj srljati u nešto što ćeš požaliti. Emocije su jake, ali su u tvojoj dobi jako promjenjive. Ako si siguran da si zaljubljen i da želiš produbiti vezu s njom, prepusti njoj sljedeći potez. Ti si pokazao što želiš, ali na njoj je da odluči s kim želi biti', savjetuje Deidre.

'Možda se ona samo želi zabavljati, možda nije spremna za nešto ozbiljnije. U tom bi se slučaju trebao držati podalje od nje. Nađi si zabavu negdje drugdje jer ovo sluti na nevolju. Ali ako ona misli ozbiljno, onda idi polako. Reci joj da prekine s tvojim bratom i da prođe neko vrijeme prije nego prohoda s tobom', zaključuje na kraju Deidre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:28