PRIJAVILO JU JE 7 MUŽEVA

Mladenka u Indiji okrala najmanje 15 muževa, policija joj ne može ući u trag

Policija ne isključuje mogućnost da postoji još oštećenih muževa, koji joj se možda nisu obratili zbog srama

Indijska policija traga za mladenkom iz Kerale koja je ostavila barem 15 muževa slomljenog srca i praznog novčanika, nakon što im je ispričala da joj je novac potreban za smještaj u hostelu i pripremu polaganja ispita za državnu službu. Policija serijsku mladenku identificira samo kao Šahanaz i vjeruje da su joj 33 godine.

U posljednjih nekoliko godina udala se za barem 15 muškaraca, koliko ih se obratilo policiji nakon što je nestala, što bi obično bilo nakon nekoliko tjedana braka. Policija ne isključuje mogućnost da postoji još oštećenih muževa, koji joj se možda nisu obratili zbog srama ili drugih razloga.

Šahanaz se prvi puta udala prije otprilike 11 godina za muškarca s kojim je imala i dijete, a za njezina brojna sljedeća vjenčanja saznalo se tek kad su je dvojica njezinih muževa prijavila na policiji. Ukupno ju je prijavilo sedam muškaraca.

Prvi se policiji obratio S. Mandikandan (24), kojemu je Šahanaz ispričala da traga za čovjekom koji je prevario i ostavio njezinu prijateljicu nakon što joj je obećao da će je oženiti. Zbližili su se nakon više telefonskih poziva, a ona mu je rekla da radi kao odvjetnica na Visokom sudu u Madrasu i da sprema ispite za državnu službu. Vjenčali su se bez pristanka Mandikandanovih roditelja, a nakon već dva mjeseca Šahanaz ga je uvjerila da se mora preseliti u ženski hotel da bi mogla spremati svoje ispite. Da bi joj to omogućio, Mandikan je prodao dragulje koje je kupio za svadbu. Nakon dva tjedna Šahanaz je samo nestala.

Isto se dogodilo i V. P. Prasani (28), mužu koji ju je prijavio policiji nakon što se pojavio neki drugi čovjek koji je tvrdio da je upravo on njezin muž. Kasnije se otkrilo da je istu priču ispričala svim muževima, barem onima koji su se javili policiji. Policija zasada nije uspjela ući u trag kradljivici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:27