SVO ZLO SVIJETA

MISTERIOZNA SMRT Muškarac otvorio 'Pandorinu kutiju' i preminuo od srčanog udara

Policija je kazala kako su u 'Pandorinoj kutiji' pronašli paketić sintetičkog kanabisa
 AFP

Službena istraga oko misteriozne smrti Jasona Aireya nije mogla otkriti zbog čega je točno umro taj 37-godišnjak nedugo nakon što je otvorio škrinju na kojoj je crvenim slovima pisalo 'Pandorina kutija'.

Aireyja su našli kako licem okrenut prema tlu leži u spavaćoj sobi u svom obiteljskom domu u engleskom Carlisleu. Hitno je prevezen u obližnju bolnicu, no nije mu bilo spasa. Preminuo je dva dana kasnije.

Policija je kazala kako su u 'Pandorinoj kutiji' pronašli paketić sintetičkog kanabisa što je, kazali su, vrlo neobično, pošto u njegovom tijelu nisu pronašli tragove droge. Također, njegov otac Dennis koji je bio s njim tik prije nego li je umro, tvrdi kako Airey sigurno nije uzeo drogu jer je prije 13 godina imao jako loše iskustvo s ecstasyjem. Dodao je i kako je njegov sin bio odlično raspoložen i vrlo 'normalan' prije nego se njegov život misteriozno ugasio.

Mrtvozornik Robert Chapman je ustanovio da je Airey preminuo od srčanog udara, no samo mogu nagađati što ga je šokiralo.

- Njegovo je srce prestalo kucati što je uzrokovalo odumiranje mozga i ostalih organa. Ne znamo što je urokovalo da njegovo srce zakaže - kazao je Chapman.

Inače, pandorina kutija prema Grčkoj mitologiji sadrži sva zla ovog svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:47