DRAMA U ZRAKU

MEDENI MJESEC IZ NOĆNE MORE Pijani Britanac prijetio već u avionu: 'Prvo ću ubiti tebe, a potom i sve ostale'

 Wikipedia

Putovanje na medeni mjesec pretvorilo se u noćnu moru za mladu Britanku čiji se novopečeni suprug napio u zrakoplovu i prijetio osoblju, što je primoralo članove posade za slijetanje na Bermude kako bi se otarasili nasilnog putnika.

Mohammed Khelya iz Blackburna pio je votku iz duty free dućana prije nego što se najprije posađao sa svojom suprugom. Ona se preselila u drugi dio aviona, bježeći od njega. Potom je on od osoblja tražio da ju vidi. Nakon što mu nisu htjeli pomoći, počeo im je prijetiti.

- Prvo ću ubiti tebe, a potom i sve ostale, rekao je Khelya jednoj stjuardesi.

Potom su mu svezali ruke lisicama i premjestili u stražnji dio zrakoplova. Niti tamo nije imao mira. Pljuvao je ostale putnike, koji su od osoblja dobili prekrivače da se zaštite.

Kada je zrakoplov sletio u zračnu luku L.F. Wade na Bermudima, nasilnog Britanca preuzeli su lokalni policajci.

Ondje je Kheyla doveden pred suca koji ga je kaznio s 2.000 dolara zbog pijanstva u zrakoplovu te još 1000 dolara zbog maltretiranja osoblja. Ako ne plati kaznu, morat će provesti četiri mjeseca u bermudskom zatvoru.

Privedeni Khelya (22) i njegova supruga bili su među 311 putnika na letu aviokiompanije Thomas Cook iz Manchestera za Kubu.

Njegova supruga je nastavila put prema Kubi, a zasad nije poznato hoće li novopečeni mladenci ostati u braku ili se ipak odlučiti za razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:27