McCartney izvrijeđao bivšu i njezinu sestru

Pune dvije turbulentne godine, tijekom brakorazvodne parnice, slavni rocker Sir Paul McCartney uspio je zadržati hladnu glavu i kakvo-takvo dostojanstvo.



Međutim, koliko mu je prisjela borba njegove bivše supruge Heather Mills za što veći dio bračnog kolača (dobila je 24,3 milijuna funti), pokazao je novim albumom na kojem si je, doduše pod pseudonimom, konačno dao oduška.



"Rekla si da me voliš, no je li to bila istina? Najgora stvar koju si mi mogla napraviti je lagati o meni potiho“, poručuje McCartney bivšoj pod znakovitim imenom 'The Fireman'. Ni ime albuma nije ništa manje smjerno – 'Electronic Arguments' - i podsjeća na SMS poruke, elektronsku poštu i navodno prisluškivanje telefonskih razgovora koje su razmjenjivali Macca i Heather tijekom dramatičnog razlaza.



Druga pjesma na albumu 'Two Magpies' (dvije svrake) također je posvećena Heather, ali i njezinoj sestri Fioni koja je odigrala važnu ulogu u borbi za McCartneyeve milijune. Naziv Magpies sa sestrama se može povezati iz dva razloga – zato što su svrake poznate po sakupljanju svjetlucavih predmeta koje ugrađuju u svoja gnijezda, a također i zbog činjenice da su sestre odrasle u Newcastleu čiji se nogometni klub, zbog svojih boja, često naziva Magpies (svrake).



Kako bi se do kraja obračunao s bivšom i stavio točku na I slavni glazbenik posljednju pjesmu albuma 'Lifelong Passion' (doživotna strast) posvećuje svojoj novoj ljubavi Nancy Shevell.



Album u prodaju kreće u studenom. (njd)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:52