TRILER U MANILI

MAJKA KRIJUMČARILA DIJETE U RUKSAKU Otkrivena tek kad je torbu stavila u rentgenski skener

Službe osiguranja na međunarodnoj zračnoj luci Ninoy Aquino otkrile su dvomjesečnu bebu skrivenu u ruksaku svoje 25-godišnje majke.

MANILA - Mlada majka navodno je pokušala prokrijumčariti vlastito dijete iz Filipina skrivajući ga u - ruksaku, javljaju strani mediji.

Službe osiguranja u međunarodnoj zračnoj luci u Manili Ninoy Aquino otkrile su dvomjesečnu bebu skrivenu u ruksaku svoje 25-godišnje majke.

Do incidenta je došlo u ponedjeljak navečer kada je neodgovorna majka stavila ruksak s usnulim djetetom na sigurnosnu provjeru X zrakama u zračnoj luci.

Žena je identificirana kao Jenifer Pavolaurea, buduća medicinska sestra, s Papua Nove Gvineje. Tvrdi da je sina sakrila u torbu jer nije imala njegove odgovarajuće dokumente za napuštanje zemlje.

Vicente L Guerzon Jr., pomoćnik šefa osiguranja i hitnih slučajeva u zračnoj luci u Manili, priopćio je kako je Pavolaurea već bila ispitana u vezi svog boravka na Filipinima nakon što joj je useljenička viza istekla. Međutim, naposljetku joj je dopušten nastavak putovanja prema Papui Novoj Gvineji bez ikakvih optužbi.

Ovo inače nije prvi pokušaj da roditelji prokrijumčare novorođenčad iz zemlje. U 2012. egipatski je par svoje petomjesečno dijete namjeravao izvesti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata skrivajući ga u ručnoj prtljazi jer, također, nisu imali potrebne dokumente.

Isto tako, otkriveni su kada su torbu stavili u sigurnosni skener.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:31