NOVI ČLAN MOMČADI

LJUBAVNI JADI TALIJANA Pirlo i Buffon zbog propalih brakova na Svjetsko prvenstvo doveli - svećenika!

Nedavno je objavljeno da gospođa Pirlo dobiva skrbništvo nad dvoje djece i pravo na mjesečnu alimentaciju od 55 tisuća eura
 getty images

U strahu da bi privatni problemi mogli utjecati na njegov nogomet tijekom SP-a, Andrea Pirlo ovih je dana zatražio pomoć svećenika koji od početka priprema stoji na raspolaganju “azzurrima”. 35-godišnji “maestro” obratio se Don Massimilijanu Gabricciju nakon što se raspao njegov dugogodišnji brak s Deborah Roversi. Nedavno je objavljeno da gospođa Pirlo dobiva skrbništvo nad dvoje djece i pravo na mjesečnu alimentaciju od 55 tisuća eura.

Prije Pirla pomoć dušobrižnika zatražili su i Gianluigi Buffon te Alessio Cerci. Vratar nacionalne momčadi na taj je način liječio depresiju uslijed razvoda od Alene Seredove, dok je Cerci, kažu, tražio okrjepu nakon što je izgubio samopouzdanje u klubu.

- Osjećam se kao član momčadi, redovito posjećujem igrače u kampu u Firenzi. Nose veliku odgovornost na plećima i važno je da budu opušteni i sretni. Svi su oni dobri dečki, bolji od nekih mojih župljana - kaže Don Gabricci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 01:59