POSEBNA PRILIKA

Kupite književne klasike snižene do čak 85 posto na Besteller.hr-u

Dvojite oko kvalitetnog božićnog dara? Odaberite neki od naslova iz ultimativne božićne rasprodaje na online knjižari Bestseller.hr, a sad možete odabrati neku od knjiga Naklade Jurčić po akcijskoj cijeni od samo 50 kuna.

Ako vas zanimaju filozofija ili književni klasici, ili ako znate osobu koju bi razveselila takva knjiga kao božićni dar, posjetite www.Bestseller.hr i odaberite neku od knjga iz Naklade Jurčić koje su u sklopu ultimativne božićne akcije povoljnije i do 85 posto.

Iz Bestseller.hr-a kao preporuku navode najprodavanije izdanje iz ponude, „ Sentimentalni odgojGustava Flauberta, roman o korozivnom učinku vremena na mladenačke iluzije. Vrijeme prolazi, a situacije ostaju gotovo iste. "Ovaj roman putovanja, šetnje i kretanja ostavlja dojam stajanja na mjestu." Flaubertova je izvornost u tome što je napisao prvi veliki roman o fakticitetu svijeta i razdvojenosti svijesti u zrakopraznom prostoru sna.

Želite se podsjetiti na misli Platona, Sokrata, Aristotela i drugih velikih grčkih filozofa? Pogledajte superpovoljne knjige iz serijala „Povijest grčke filozofije“ W.K.C.Guthriea. One su nadoknadile pomanjkanje relevantne literature o klasičnoj grčkoj filozofiji na hrvatskom jeziku, značajan preduvjet za proučavanje filozofije koja predstavlja kolijevku zapadnoeuropske kulture. Riječ je o opsežnom prikazu povijesti grčke filozofije u šest svezaka koji eksperti smatraju najpotpunijim i najodmjerenijim ostvarenjem u proučavanju i interpretaciji starogrčkoga mišljenja.

Pogledajte ponudu na Bestseller.hr i obogatite svoju kolekciju bezvremenskim djelima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 20:45