ISPOVIJEST

KOLIKO BISTE GODINA DALI OVOJ GOSPOĐI? 'Toliko sam lijepa da druge žene reže od ljubomore,a frajere dovodim do suza'

Ova samouvjerena dama tvrdi da je njezina pojava opasna po sudionike u prometu...
 Stephaniearnott-model.co.uk

Stephanie Arnott (58) s osam godina starijim suprugom Ianom živi u britanskom Kentu, a gdje god se pojavi plijeni pažnju svojim izgledom, koji nimalo ne odaje dojam da je još malo pa zašla u sedmo desetljeće života. Ona sama kaže da izgleda barem 20 godina mlađe nego što to doista jest zbog čega, dodaje, mnogim ženama tjera strah u kosti, dok je svojim atributima mnoge muškarce dovela do suza.

U izjavi za Daily Mail, ova majka i baka kaže da je sve u 'sreći i dobrim genima', ali se pritom žali na agresivnu ljubomoru drugih žena.

'Žene me se plaše zbog toga kako izgledam, kako se odijevam i kako govorim. Znam se ponašati, elegantna sam i lijepa, sve su to jake osobine. Prije nikada nisam primjećivala ljubomoru, ali sada je jasno uočavam. Žene me čak krivo gledaju dok hodam ulicom, to i moj muž vidi', kaže gospođa Arnott.

'Ali što drugo očekivati kada imate 58 godina i tijelo 35-godišnjakinje. Moram reći da je sve prirodno i da svoj izgled dugujem sreći i dobrim genima', napominje Arnott.

Ona inzistira da se ne bavi tjelovježbom 'iako moje tijelo iz nekog čudnog razloga izgleda kao da vježbam'. Redovito po vlastitom dvorištu šeće u bikiniju, u njemu pere i auto. Kaže i da je toliko lijepa da je njezina pojava umalo izazvala nekoliko prometnih nesreća.

'Moj bivši muž je bio ljubomoran, ali mom sadašnjem suprugu Ianu ne smeta pažnja koju privlačim. Ponekad čak voli hodati ulicom iza mene, čisto da vidi što će se dogoditi. Prolaznici bez iznimke bulje u mene, a neki mi prilaze i žele sa mnom razgovarati', govori ova 58-godišnjakinja.

Kaže i da je imala gomilu udvarača, neki su joj ostavljali poruke na vjetrobranskom staklu... 'Još dok sam živjela u stanu, jedan se frajer popeo do prozora moje spavaće sobe i na njemu ostavio poruku u kojoj me zvao na spoj, ali sam ga odbila. Mora da je mislio da me je nemoguće osvojiti pa je poduzeo ekstremne mjere', priča.

Njezina kći ima 38 godina pa ispada da gospođa Arnott izgleda mlađe od nje. Uvijek je, kaže, mogla birati muškarce. 'Znam da je to drugim ženama jako teško prihvatiti, ali to je činjenica', rekla je.

'Sve donedavno, jer ipak sam malo počela gubiti na izgledu, bilo je potpuno uobičajeno da na ulici vozačima odvraćam pozornost svojom ljepotom zbog čega su nerijetko morali naglo kočiti kako bi izbjegli sudar', kaže ova Britanka i dodaje da najčešće glumi da ništa ne primjećuje.

'Bilo je muškaraca koje su zbog mene obuzimale snažne emocije. Neki su jedva suze suzdržavali. To je valjda jer bi se na prvi pogled u mene zaljubili, doduše teško da bi se to usudili priznati. Znam da ovo zvuči čudno jer većina ljudi nikada ovako nešto nije iskusila, ali ja sam samo iskrena', kaže gospođa.

Otkrila je da je lani potpisala ugovor s jednom agencijom te je postala model. Ostali su, kaže, zaprepašteni kada su shvatili da fotografije koje im je poslala nisu fotošopirane. Ipak, unatoč ugovoru, posla za nju baš i nema jer u agenciji nisu sigurni u kojoj bi je kategoriji predstavili - naprosto izgleda premlado.

Arnott kaže da je tijekom 70-ih godina prošlog stoljeća propustila veliku priliku za manekensku karijeru. 'Bila sam jako mršava, ponudili su mi da nosim revije, ali odbila sam ih jer sam se htjela slikati za časopise. Mislim da sam pogriješila', priznaje i otkriva kako se zatim počela toviti slatkišima u tolikoj mjeri da je zbog viška kilograma upropastila šanse za novi pokušaj u manekenstvu.

Kilažu je u red dovela sredinom 90-ih, a trenutno ima 57 kilograma. 'Izgledam kao žena u 30-ima, imam tek pokoju boru', kaže.

Iako je na početku inzistirala da je skroz prirodna, priznala je da se početkom godine napumpala botoksom, ali tvrdi da je to bilo prvi put. Razmišlja i o faceliftingu jer, unatoč svemu, mladost nije vječna.

Nedavno je sudjelovala u jednom kulinarskom natjecanju na televiziji i, na njezino iznenađenje, konkurenti su joj pogodili pravu dob. 'Jedan od natjecatelja je rekao da imam 50 godina plus PDV, ali mislim da su mu iz produkcije ranije rekli koliko zapravo imam godina.'

Gospođa Arnott kaže da je izlazila s mnoštvom bogataša, s kojima je obišla pola svijeta. Zatim se skrasila s prvim mužem, ali su se rastali nakon 15 godina braka. Sada je sretna s drugim mužem Ianom, makar je samoj sebi na prvom mjestu ona i njezin izgled, o kojemu je u stanju s neskrivenim ponosom pričati satima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 20:41