OSVETA BEZ OKLIJEVANJA

KISELINOM OSAKATILA PENIS BIVŠEG DEČKA 'Htjela sam da pati jer je naš kućni pornić pokazao baš svima'

Mlada djevojka (17) iz Južnoafričke Republike objasnila je novinarima zašto je na genitalije vlastitoga dečka prolila kiselinu. Prema njezinim riječima, željela ga je kazniti jer je svima dijelio njihovu snimku seksa, a da ona pritom nije ni znala da ih je snimao.

- Nisam imala namjeru uništiti njegov penis, ali bila sam jako ljuta. Jednostavno sam htjela da osjeća jednaku bol kao i ja, rekla je za južnoafričku novinsku agenciju Sapu.

- Od kolege iz razreda čula sam što je napravio s video snimkom. Mislila sam da se šali, ali onda sam osobno vidjela snimku i potpuno poludjela.

Djevojka, čiji identitet nije otkriven jer je maloljetna, napala je Humphreyja Khozu (25) kiselinom dok je ispijao pivo u kafiću s prijateljima u gradiću Hazyview, prije više od dva tjedna.

Tvrdi da ju je Khoza doveo u zabludu jer nije bila svjesna da ne koristi kondom niti da ih je snimao za vrijeme seksa.

- Morala sam učiniti nešto da mu pokažem da sam ljuta. Htjela sam ga ozlijediti da vidi kako se sa mnom ne može zezati, ispričala je.

Među očevim alatom pronašla je ključeve za matice želeći ih iskoristiti da Khozi održi lekciju.

- Dok sam prebirala po kutijama ugledala sam staru bočicu s kiselinom. Uzela sam ju i otišla ravno do kafića gdje je obično zalazio. Kad sam stigla tamo obuzeo me potpuni bijes. Nisam oklijevala, odmah sam prolila kiselinu po njemu.

Khoza je novinaru Sape ispričao da je s tom djevojkom hodao od prosinca.

- Sve se odigralo vrlo brzo. Vidio sam da mi prilazi s nekom bočicom, ali nisam znao da je riječ o kiselini. BIjesno me nazvala psom, ispričao je.

- Upitala me kako sam joj mogao učiniti tako nešto okrutno. Tek tada sam shvatio da misli na snimku seksa.

- Pristala je na seks, ali nije bila svjesna da sam sve snimao pomoću laptopa.

Khoza je pokajnički priznao da njegov penis više nikada neće funkcionirati kako bi trebao, ali ističe da je sretan što je ostao živ.

Savjetovali su ga da tuži djevojku zbog napada, ali on ne vidi smisla u tome.

- Tužba mi neće vratiti moju muškost. Ako ona završi u zatvoru to će joj uništiti budućnost jer je još uvijek mlada, a ja nemam živaca za povlačenje po sudovima.

Humphrey Khoza sada za mokrenje koristi cjevčicu, a morat će i na operaciju. Djevojka također razmišlja o tužbi zbog pornografske snimke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:35