IZGORILA DO TEMELJA

KATARZA NA LICU Majka s osmijehom na licu zapalila kuću monstruma koji joj je silovao i ubio kćer

 Screenshot

Diena Thompson nije mogla suspregnuti osmijeh dok je gledala kuću, u kojoj je ubijena njezina kći, kako gori do temelja.

Somer Thompson imala je sedam godina kada se 19. listopada 2009. vraćala kući iz škole u blizini Jacksonvillea. Potrčala je kako bi podragala psa pred kućom u kojoj je Jared Harrell živio sa svojom majkom. Harrell je namamio Somer u kuću gdje ju je silovao, a potom ugušio. Tijelo djevojčice pronađeno je nekoliko dana kasnije u američkoj saveznoj državi Georgia.

Harrell, koji sada ima 29 godina, osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu.

Kuća u kojoj je živio je bila pod hipotekom i kasnije ju je preuzela banka koja je vlasništvo prebacila na zakladu za Somer. Majka Diena je potom donirala kuću vatrogascima kako bi ju iskoristili za vježbu.

Vatrogasci su ju dva dana koristili za trening traženja i spašavanja, a posljednjeg dana vježbe pozvali su Dienu Thompson da ubaci baklju kroz prozor i izazove požar koji će spaliti kuću do temelja.

- Zapalila sam njihovu kuću. Ovaj put sam ja veliki zli vuk koji kuca na vrata - kazala je Thompson sa osmijehom na licu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 06:49