BIZNIS CVATE

KATALONCI VJERUJU DA JE POSAO GOTOV U Barceloni se već prodaje devetka Luisa Suareza!

Iako se finalizacija velikog transfera Luisa Suáreza iz Liverpoola u Barcelonu još čeka, poduzetne katalonske trgovce to ne sprečava da okreću ražanj i počnu zarađivati na Urugvajčevoj popularnosti. Društvenim se mrežama proširila fotografija iz dućana Futbol Mania, gdje je moguće kupiti Barçin dres sa Suárezovim prezimenom i brojem 9.

Problem je što je “devetka” na Nou Campu još zauzeta - nosi je Alexis Sánchez - ali prodavači su u svojim transfer-projekcijama i Čileancu već pronašli novi klub (najvjerojatnije Arsenal).

Engleski komentatori odmah su se sjetili identične situacije iz kolovoza prošle godine, kada su se u Madridu nekoliko dana prije transfera Garetha Balea pojavili Realovi dresovi s njegovim imenom, a bilo ih je moguće kupiti čak i u službenom internetskom fan-shopu. Navijači Liverpoola mogu se tješiti da Suárezovih dresova (još) nema u Barceloninu online dućanu...

Daily Mail piše da su pregovori između Barcelone i Liverpoola zapeli jer se klubovi ne mogu dogovoriti o modelu plaćanja odštete. “Redsi” odmah žele 95 milijuna eura (to bi bio svjetski rekord!), a Barcelona iznos želi strukturirati na više rata i dio učiniti ovisnim o Suárezovu učinku.

Razmjena koja uključuje Sáncheza očito je otpala pa sada preostaje pitanje hoće li Barça ponuditi Brendanu Rodgersu još pokojeg igrača ili će se nastaviti cjenkanje oko čistog iznosa.

Potpiše li ugovor, Suárez će se vratiti na Otok 28. srpnja, kada Barcelona na St George’s Parku u Burtonu započinje s pripremama. On, dakako, neće trenirati jer je pod suspenzijom sve do kraja listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:51