SMS STUPICA

Kako je supruga otkrila Tigerov preljub

Šveđanka Elin Nordegren, otkrila je nevjeru svojeg supruga, slavnog američkog golfera Tigera Woodsa, nakon što je jednoj od njegovih ljubavnica poslala SMS poruku pretvarajući se da je šalje njezin bračni partner.

Novinar web stranice Daily Beast, Gerald Posner, otkrio je naime da je Nordegren poslala poruku Rachel Uchitel dok je Woods spavao, a odgovor je potvrdio njezine najgore sumnje. Nevjera je izazvala svađu koja je u studenom završila prometnom nezgodom što je otvorilo Pandorinu kutiju cijelog niza ljubavnih skandala.

Posnel je na web stranici napisao: - Tiger je uvjerio Uchitel da razgovara s Elin. Dvije su se žene čule telefonom, a ljubavnica je Woodsovu suprugu navodno uspjela uvjeriti da je njihov odnos tek platonski.

- Nakon što je Woods zaspao, Elin je pregledala poruke u njegovom mobitelu i pronašla jednu upućenu Uchitel u kojoj je pisalo: - Ti si jedina koju sam ikada volio.

Nordegren je potom odlučila poslati poruku na isti broj pretvarajući se da je piše Woods: – Nedostaješ mi. Kada ćemo se opet vidjeti? - glasio je SMS.

Uchitel je odmah odgovorila 'iznenađena što je Woods još uvijek budan', iz čega je Elin shvatila da su se njih dvoje već čuli te večeri. Konačno je nazvala Rachel, a ona je, kada je shvatila da je na telefonu Elin, rekla: - O, je**m ti - i odmah poklopila.

Woods je, prema Posneru, večer prije toga suprugu pokušao pripremiti za članak o njegovoj nevjeri koji se spremao objaviti U.S. magazine. Tvrdio je da to sve nije istina i naveo je da pola sata razgovara s hostesom koja ju je uvjeravala da su samo prijatelji. Međutim, Elin očito nije bila uvjerena te je sljedeći dan odlučila ljubavnici postaviti zamku.

Posner tvrdi da je tijek priče razotkrio kroz razgovore s Nordegreninim prijateljicama.

Elin odustala od razvoda?

Neki mediji danas pak javljaju kako je Nordegren odustala od najavljenog razvoda.

Naime, prema pisanju stranice RadarOnline.com ona je prošli tjedan provela pet dana sa suprugom koji se nalazi na odvikavanju od ovisnosti o seksu u jednoj klinici u Mississippiju, a u subotu se vratila kući u Orlando. - Bila je sretna kada je stigla kući. Stvari se dobro razvijaju – piše portal.

Istovremeno TMZ tvrdi da je dječji vrtić, koji pohađa Woodsova kći Sam, za 35 USD na sat unajmio policajca kako bi čistio gužvu koju izazivaju radoznali novinari i paparazzi što prate priče o skandalima američkog šampiona u golfu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:57