NOVITET NA TRŽIŠTU

JUTARNJI.HR VAS NAGRAĐUJE Poklanjamo 10 Pickbox pretplata od 6 mjeseci

Uz Pickbox pogledaj ono što želiš, kada želiš i koliko god želiš! Uključi se u nagradni natječaj i uživaj u premijernim i ekskluzivnim serijama i filmskim hitovima

Pickbox je Internet televizija u kojoj ne posuđuješ i ne vraćaš posuđene serije i filmove već ih jednostavno možeš gledati koliko god puta želiš do isteka pretplate. I to nije sve. Uz Pickbox imaš priliku pogledati omiljenu seriju ili filmski hit samo 24 sata nakon američkog premijere.

Želiš biti među prvima koji će pogledati filmski hit ili seriju?

Sudjeluj u nagradnom natječaju portala Jutarnji.hr i osvoji Pickbox pretplatu od 6 mjeseci. Ispuni obrazac sa svojim osobnim podacima i kreativno nam odgovori na jedno kratko nagradno pitanje. Natječaj traje do utorka, 29. ožujka 2016. u 14 sati, a jesi li među deset dobitnika saznaj isti dan na jutarnji.hr/kultura. Sve dobitnike ćemo obavijestiti putem e-maila o načinu preuzimanja nagrada.

UKLJUČI SE I OSVOJI!

Biraj Pickbox i gledaj samo ono što voliš

Gledanje vrhunskih serija, filmskih klasika i Disneyjevih crtića više nije stvar dobrog tajminga. Ne moraš sjediti satima pred televizorom i čekati svoju omiljenu seriju niti bjesomučno pregledavati teletekst u nadi da se ona uzbudljiva epizoda u kojoj će se sve razriješiti vrti večeras. Kako bi uvijek mogao gledati ono što voliš, kada ti najviše odgovara i na kojem god ekranu želiš, pobrinuo se Pickbox. Serije i filmove gledaš kada želiš, koliko god želiš, na kojemu god uređaju želiš, a što je najbolje, uopće nema dosadnih reklama!

S Pickboxom svuda, pa čak i na plažu

Internet televizija Pickbox najviše nalikuje na online videoteku, ali tamo ipak ne posuđuješ i ne vraćaš posuđene serije i filmove, nego jednostavno gledaš sve što Pickbox nudi. A nudi puno. Na Pickboxu se nalazi više tisuća sati serija i filmova koji su prevedeni i dostupni u svakom trenutku. Dakle, sve što trebaš je internet, ekran i udobno mjesto za gledanje. A ako je tvoja vizija udobnosti i neko mjesto izvan stana, na primjer javni prijevoz, klupica u parku, hladovina na plaži, razveselit će te vijest da i tamo možeš gledati svoje serije. Cijena? Prava sitnica. Za samo 38 kn mjesečno gledaš sve što poželiš.

Samo 24 sata nakon američke premijere

Na Pickbox svako malo dolaze nove premijerne i ekskluzivne serije, tako da uvijek možeš naći nešto za sebe. Trenutni hit je serija Milijarde (Billions) u kojoj gledamo legende Paula Giamattija i Damiana Lewisa kako vedre i oblače američkim tržištem financija i jedan drugome pokušavaju stati na žulj. Nova epizoda Milijardi na Pickbox dolazi samo 24 sata nakon američke premijere, svježa i prevedena, a tu su i serije Savršena formula (Limitless) i Državna tajnica (Madam secretary) koje se također mogu gledati samo 24 sata nakon američke premijere. Od ostalih super popularnih serija tu su Preljub (The Affair), Vikinzi, Fargo, Transparentno, Mućke, Zvjezdane staze: Nova generacija, Heliks, Osveta, Breaking Bad, Extant, Pod kupolom, Mladi vukodlak i mnoge, mnoge druge super stvari u kojima ćeš uživati. Ako imaš djece u kući, ona će sigurno biti oduševljena Disney crtićima poput Pocahontas, Meride hrabre, Male sirene, Petra Pana, Aladina, Kralja lavova, Bambija, Zvonara crkve Notre Dame

Budi maratonac ako želiš

Bilo da si super skuliran lik i možeš se ograničiti na jednu epizodu dnevno ili netko tko otkači na seriju i sve mora pogledati odjednom, na Pickboxu su sve opcije otvorene. Možeš u jednoj večeri pogledati jednu epizodu, a možeš i cijelu sezonu. Većina TV serija na Pickboxu dostupna je u kompletnim sezonama što omogućuje uživanje u maratonskom gledanju serija i zbog čega je izazov pogledati samo jednu epizodu.

Uključi se u nagradni natječaj i uživaj u filmskim hitovima i serijama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:39