SUSRET TREĆE VRSTE

Jesu li vanzemaljci odgovorni što je Ronald Reagan postao predsjednik? Shirley MacLaine tvrdi da joj je svemirac rekao da promijeni karijeru!

Također, MacLaine je ispričala da je predsjednik Dwight Eisenhower imao tri tajna sastanka s izvanzemaljcima u zračnoj bazi u Novom Meksiku 1954. godine.

Izvanzemaljac je možda razlog što je Ronald Reagan postao američki predsjednik - tako barem tvrdi američka filmska zvijezda Shirley MacLaine , starija sestra također poznatog glumca Warrena Beattyja.

Reagan je doživio susret treće vrste 1950-ih godina u vrijeme kad je još uvijek bio glumac, kaže MacLaine, te tvrdi da mu je izvanzemaljac kazao da se iz Hollywooda preseli u politiku.

78-godišnjakinja, koja tvrdi da je nebrojeno puta ugledala NLO s trijema svog doma u Novom Meksiku, kaže da je 40. predsjednik SAD-a također, poput nje, vjerovao u postojanje izvanzemaljaca.

Kako tvrdi MacLaine, Reagan se o jezivotom susretu s izvanzemaljcima povjerio zvijezdi američke TV-serije "I Love Lucy" Lucille Ball. Događaj se zbio dok je Reagan, tada holivudski glumac, zajedno sa suprugom Nancy išao na jednu zabavu u Los Angelesu.

Ball je MacLaine ispričala da je NLO sletio, te da je iz letjelice kročio izvanzemaljac koji je Reaganu kazao da se ostavi glume i krene u političke vode.

Ali Reagan nije jedini predsjednik koji je vjerovao u neidentificirane leteće objekte, tvrdi MacLaine.

U intervjuu za britanski The Daily Mirror, MacLaine je ispričala da je predsjednik Dwight Eisenhower imao tri tajna sastanka s izvanzemaljcima u zračnoj bazi u Novom Meksiku 1954. godine.

Glumica je ispričala da je za svog života mnogo puta ugledala NLO.

- Jednog lijepog dana, prijatelj je sjedio u mojoj vrućoj kupki na dvorištu, i tri NLO-a su počela kružiti iznad nas. I tako 10 minuta - kaže MacLaine.

MacLaine, koja trenutno glumi u britanskoj hit seriji "Downtown Abbey", dodala je da želi svoje znanje o NLO-ima podijeliti s američkom državnom tajnicom Hillary Clinton.

- Jako je važno da zna da tamo postoji još netko tko ju gleda - rekla je MacLaine, te dodala kako je navikla što ljudi misle da je luda jer vjeruje u izvanzemaljce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 10:26