OTVORILA DUŠU

JENNIFER LOPEZ ISKRENO 'Moj brak se raspadao i bila sam prestrašena, a svi su mislili da mi je život fantastičan'

 SIPA/CROPIX

'Točno se sjećam trenutka kada sam shvatila da se sve promijenilo. Svi oko mene mislili su da mi je život fantastičan, ali nitko zapravo nije znao koliko je moj život bio loš. Moj brak se raspadao i bila sam prestrašena. Znate onaj osjećaj kada bi najradije vrisnuli od boli, straha i panike? Sjećam se da sam majci tada rekla: 'Mislim da ne mogu više biti s Marcom'', otkrila je Jennifer Lopez kako je shvatila da je njezin brak s Marcom Anthonyjem gotov u svojoj biografskoj knjizi 'True Love'.

Američki časopis People prenosi kako je u Jennifer u svojoj knjizi otvorila dušu pa je ispričala kako je prolazila kroz brojna psihička i emocionalna zlostavljanja bivših partnera, a ne samo dok je bila s glazbenikom s kojim je dobila blizance - Emmu i Maxa.

Prije Marca Anthonyja s kojim je u braku provela sedam godina, Jenifer je bila u još dva braka. Ojani Noa i pjevačica vjenčali su se 1997. godine, ali razveli samo godinu dana poslije. S Crisom Juddom je pak bila malo duže, od 2001. do 2003. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:58