KAKO JE MOGAO?!

JE LI KOMIČAR PREKORAČIO GRANICU DOBROG UKUSA? Htio se našaliti s pospanom djevojkom, međutim ono što je napravio šokiralo je mnoge

 ShammiTV/YouTube

Australski YouTube komičar Shammi koji na svojem kanalu objavljuje videe u kojima svojoj djevojci priređuje razne spačke nastavlja pomicati granice, što komedije, što njihove veze, prenosi Daily Mail.

Video počinje s prisilnim buđenjem Shammijeve djevojke s glasnom trubom, a u nastavku Shammi nastavlja 'mučiti' djevojku koja se polako oporavlja od očito naporne jučerašnje večeri. Shammi je pogađa u lice s sirovim pilećim prsima, izvlači joj stolicu dok su vani u kafiću, a kao vrhunac videa, kauč na koji njegova djevojka spava automobilom vuče po cesti. Djevojka se tijekom vožnje na kauču probudi, počne vikati, a u jednom zavoju kauč na kojem se nalazi udari u rub ceste te ona s njega odleti na travu pored.

Premda video završi u smijehu, Shammijeva neopreznost mogla ju je koštati malo više od ogrebotine na bedru.

Shammiju njegova djevojka Sarah Reay-Young ne ostane dužna te je nakon prvog nedavnog videa nazvanog 'Kako impresionirati djevojku' ona snimila video 'Kako impresionirati dečka' u kojem je Shammija pod krinkom seksi predigre priklještila zamkom za miševe.

Premda u videima zasigurno uživaju ljubitelji fizičke komedije, mnogi se u komentarima pitaju treba li Shammijeva djevojka trpiti njegove neslane šale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:49