NASTRANI SEKS

IZVJEŠTAJ ŠPIJUNA OTKRIVA HITLEROV BIZARNI SEKSUALNI FETIŠ 'Nije bio sposoban za seks, ali je obožavao nešto odvratno'

 Hulton Archive/Getty

Adolf Hitler imao je odvratan seksualni fetiš, prenosi The Sun citirajući tajni špijunski izvještaj. Dosje iz Američkog ureda za strateške usluge tvrdi da je diktator volio da žene na njega defeciraju jer ga je izmet seksulano uzbuđivao.

Izvještaj također ustvrdio da je Hitler imao 'mikro penis' i jedan testis. Otkriveno je također da je diktator volio da ga žene udaraju tijekom seksualnih igara.

Dr. Walter C. Langer izradio je izvještaj tijekom Drugog svjetskog rata jer se htjelo doznati više o Hitleru. Tako je nastala 'Psihološka analiza Adolfa Hitlera - Njegov život i legenda', dokument u kojem su pobrojane njegove seksualne preference.

Langer je zaključio da Hitler nije bio sposoban voditi ljubav konvencionalnim putem te da je bio koprofiličar - osoba koju seksualno uzbuđuje izmet.

'Prakticiranje ove perverzije predstavlja najniži mogući oblik degradacije', napisao je Langer. Prema dokumentu, Hitler bi legao na pod te bi dopustio ženi da defecira na njega. Tvrdi se da je čak i njegova nećakinja Geli Raubal jednom prilikom sudjelovala u tom činu.

Smatra se da je ona to rekla Ottu Strasseru, koji je kasnije napustio nacistički režim. Ernst Rhoem je također navodno otkrio Hitlerov fetiš prilikom jednog noćnog izlaska, a američki su špijuni tu informaciju tada doznali. Rhoem je otkrio da je Hitler volio 'seljanke'.

'Kada stoje u polju te se sagnu tako da im se može vidjeti stražinjica, to je volio, pogotovo kada su bile velike i okrugle', navodno je rekao Rhoem.

Njemačka glumica Renate Muller navodno je tijekom jedne večeri seksa Hitlera udarila nogom dok je bio na podu. Muller je kasnije počinila samoubojstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 19:59