TAJNA DODIRA

IZLUDITE JE DODIRIMA TIJEKOM SEKSA Žene otkrile top pet mjesta na tijelu koja ih najviše uzbuđuju

 iStock

Seksualne su preferencije različite pa je i sklonost dodirima individualna. Osim toga, kao što smo neke dane sporiji, pospaniji ili naprosto manje motivirani, tako smo neke dane raspoloženi za uzbudljivi seks, neke dane za nježno valjanje po krevetu, a neke dane nismo uopće raspoloženi za seks.

Ipak, unatoč individualnim razlikama i raznim raspoloženjima neke jedinstvene sklonosti ipak postoje.

Novo istraživanje koje je u SAD-u proveo proizvođač prezervativa Skyn i marketinška tvrtka AMP obuhvatilo je 5.117 ispitanika, muškaraca i žena u dobi između 18 i 34 godine.

Prema odgovorima koje su dobili, ovo je top pet mjesta na tijelu za koje će vam žene biti zahvalne ako ih tijekom seksa dirate.

5. Trbuh

Trbuh se zapravo našao na posljednjem mjestu od navedenih pet jer je samo četiri posto ispitanica odgovorilo da im je upravo to omiljeno mjesto za maženje tijekom seksa.

4. Leđa

Poznata erogena zona također nije dobila previše glasova - šest posto žena priznalo je da najviše uživaju kad im partner tokom seksa mazi leđa.

3. Stražnjica

Sa stražnjicom i brojke rastu - 15 posto žena koje su sudjelovale u istraživanju izjavilo je da ih diranje po stražnjici tijekom seksa najviše uzbuđuje.

2. Vrat

Vrat je nenadmašna erogena zona - prije, poslije i za vrijeme seksa. Čak 28 posto žena voljelo bi da se vratu posveti više pažnje.

1. Grudi

Apsolutni pobjednik ovog istraživanja su grudi, odnosno bradavice jer je 34 posto žena priznalo da im diranje upravo tog dijela tijela donosi najviše užitka.

Što se muškaraca tiče, odgovori su vrlo slični. 19 posto muškaraca navelo je vrat kao najuzbudljivije mjesto za diranje, isti je postotak naveo stražnjicu, grudi je spomenulo 12 posto muškaraca, trbuh 11 posto, a najmanje pažnje u muškom svijetu zaslužuju njihove noge - osam posto muškaraca navelo je baš noge za dodatno uzbuđenje u seksu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:31