AMERIČKI GENIJ

Istetovirao ime radio stanice na čelo pa saznao da je obećana nagrada prijevara

 Police Department Iowa

Znate li onaj osjećaj kada napravite pogrešku koju odmah prepoznate kao onu koja se pamti? Pogreška koja će vas pratiti na svakom koraku daljnjeg života? Nekim ljudima je ta pogreška prekid veze, drugima davanje otkaza, a Davidu Jonathan Winkelmanu, 48-godišnjem Amerikancu iz Iowe, slušanje kobne radio postaje KORB, piše Daily Mail.

Naime, Winkelman je prije deset godina ostao zapanjen ponudom lokalnog DJ-a da će platiti sedmeroznamenkastu cifru onome tko na čelo istetovira logo radio stanice.

Nakon kraćeg, ili gotovo nimalo, razmišljanja Winkelman i njegov jednako 'ambiciozan' posinak Richard Goddard odlučuju otići u lokalni salon za tetovažu kako bi učinili nešto što će im promijeniti živote. Na pozitivno, nadali su se.

Kada su završili s realizacijom plana, obojica su na čelu imala istetovirano 'Quad City Rocker' i '93 Rock'. Sretni i zadovoljni krenuli su prema radio postaji kako bi pokupili novac. Međutim, nisu ni sanjali da će im se svijet okrenuti naopačke - saznali su užasavajuću istinu.

Ponuda nije bila ništa drugo nego dobra zezancija, neslana šala voditelja koji u niti jednom trenutku nije imao namjeru isplatiti obećanu svotu.

Winkelman i Goddard su tužili radio postaju, no obojica su odustali od nastavka suđenja. Prvi je svoju tužbu sam povukao, a Goddardovu je sudac odbacio nakon što se nije pojavio na ročištu.

Baš kao da je sudbina htjela Winkelman je prošlog četvrtka uhićen zbog remećenja javnog reda i mira. Upravo je tako njegova fotografija s privođenja završila i postala hit na internetu.

Otkako je Winkelman dobio tetovažu, radio postaja KORB promijenila je ime i politiku poslovanja. Sada je riječ o radiju KQCS, Star 93.5, koji emitira 'sadržaj za odrasle'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:34