ISPRIKA

ISPRIKA GĐI. SAŠI BARAT Ispričavamo se što smo uredničkom opremom naglasak stavili na osobine koje su irelevantne po članak

 OS RH

Uredništvo portala www.jutarnji.hr ispričava se gđi. Saši Barat zbog objave članka pod naslovom „KAKO JE MLADA I SEKSI ČAKOVČANKA ZAVRŠILA U MAZAR-I-SHARIFU „Dosadio mi je rad u Domu zdravlja pa sam odlučila: Idem u Afganistan!“ autora Zrinke Korljan od dana 15. veljače 2016. godine.

Uredništvo se ovim putem ispričava gđici Saši Barat što je uredničkom opremom članka naglasak stavljen na osobine koje su irelevantne za navedeni članak, a ne na njeno profesionalno iskustvo iz mirovne misije u Afganistanu. Uredništvo ističe da nije imalo namjeru fokus čitatelja s profesionalnih postignuća gđice. Saše Barat usmjeriti na izvanjske karakteristike vezane za izgled, niti umanjiti njena postignuća koja je ostvarila isključivo temeljem svog truda i rada.

Uredništvo također izražava ispriku zbog samoinicijativne objave neistinitog navoda „Dosadio mi je rad u Domu zdravlja pa sam odlučila: Idem u Afganistan!“ te žaljenje ukoliko je gđica Barat zbog objave istog izložena eventualnoj osudi od strane drugih kolega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 18:17