ISPRAVAK: KAKO ĆE PODIJELITI IMOVINU TE PODMIRITI DUGOVE Vjerovnici Gorana Ivaniševića sad će se puno teže naplatiti

Temeljem odredbe članka 22. Zakona o medijima (NN br. 59/04, 84/11), na zahtjev pravnog zastupnika gospođe Tatjane Dragović iz Zagreba, objavljujemo sljedeći ispravak:

Ključne informacije iznijete na www.jutarnji.hr dana 10. travnja 2013. pod naslovom "KAKO ĆE PODJELITI IMOVINU TE PODMIRITI DUGOVE Vjerovnici Gorana Ivaniševića sad će se puno teže naplatiti" autorice Kristine Turčin netočne su i neosnovane.

Netočno je da će gospodin Goran lvanišević i gospođa Tatjana Dragović djeliti bilo kakvu imovinu te da imaju dugove za podmirivati, da gospodin Goran lvanišević ima vjerovnike koji bi se od istog trebali naplatiti kao i da će to sada biti puno teže.

Netočno je da su gospodin Goran lvanišević i gospoda Tatjana Dragović nekada bili izrazito bogat par te da se imovina istih u posljednje vrijeme svodi na dugove, sporove, tvrtke u stečaju i osobnu imovinu koja mahom glasi na gospodu Tatjanu Dragović. Netočno je da je gospodin Goran lvanišević prebpcio imovinu na gospodu Tatjanu Dragović kako bi otežao naplaćivanje vjerovnika."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 00:02