POHOTNICA U GODINAMA

ISPOVIJEST UGLEDNE DAME (61) 'Izgledam 20 godina mlađe jer se družim samo s mladim pastusima, oni me zadovoljavaju'

Znanstvenici godinama tragaju za izvorom vječne mladosti, ali čini se kako ih je jedna Engleskinja pretekla u tom križarskom pohodu.

Laila Gledhill (61) iz Hulla vjerojatno većini ljudi ne izgleda starije od 40 godina, a ona smatra da su za njezin mladoliki izgled zaslužni muškarci. Naime, muškarci s kojima ova vremešna dama izlazi svi su redom najmanje 20 godina mlađi od nje.

Otkako je prije više od dva desetljeća navršila 40 godina, Laila se udala za 22-godišnjeg časnika u vojsci, nakon toga se zaručila za 27-godišnjaka, a trenutno izlazi sa studentom.

Laila tvrdi da je u svojem životu hodala s preko 30 mladića, koje nalazi putem internetske stranice ToyBoyWarehouse.com ili u noćnim provodima.

- Nikad mi niti jedan muškarac stariji od 40 godina nije prišao. Mladići su me održali mladom i dali mi polet za život. Smatram da svoj izgled mogu zahvaliti mlađim muškarcima i načinu na koji su me oni tretirali. I svog iskustva, mlađi muškarci odnose se prema starijim ženama s poštovanjem, smatraju ih privlačnijima od mlađih žena i istinski uživaju u njihovom društvu - kazala je.

- Stariji muškarci često imaju "prtljagu" i veći trbuh. Zašto bih bila s 60-godišnjakom kad mogu biti s mladim pastuhom - kaže Laila, dodavši da se često puta našla na meti ljubomornih djevojaka.

- Jednom prilikom su komentirale da ispod odjeće sigurno imam staru i naboranu kožu, pa sam se skinula u kupaći kostim, fotografirala i fotografije objavila na Facebooku - kaže.

Prvi put se udala s 27 godina za dvije godine mlađeg muškarca Marcusa. Ali nakon 14 godina braka, Marcus je Laili kazao da je ostavlja zbog žene u ranim tridesetima koja je "mršavija, viša i ljepša od nje".

- Taj razvod je potpuno promijenio moj život. Od tada stvarno ozbiljno razmišljam što zaslužujem u životu - kaže Laila.

Svega nekoliko tjedana kasnije, 41 godišnja Laila upoznala je ljepuštastog 21-godišnjeg vojnog časnika Davida.

- Tada sam shvatila da se ne moram zadovoljiti s nekim samo zbog toga što je iste dobi kao i ja. Postojali su mlađi muškarci kojima sam se sviđala - kaže Laila.

Vjenčali su se i sretno živjeli pet godina u Njemačkoj, gdje je David bio stacioniran.

No Davidovim roditeljima nije se svidjelo što je njihov sin toliko mlađi od Laile pa su uspjeli unijeti razdor među bračni par. Laila i David su se razišli.

- David sad ima 40 godina, a ja još uvijek izlazim s muškarcima mlađima od njega. Nije li to ironično? - smije se Laila.

- Starije žene su neovisne, samouvjerene, seksi i posjeduju sve materijalne stvari koje možete poželjeti - smatra.

S 55 godina Laila je počela izlaziti s 28-godišnjim Peterom. Dvije godine kasnije Peter je Lailu zaprosio. Još dvije godine sretno su živjeli zaručeni kad je Laila na njegovu kompjuteru otkrile neke sumnjive e-mailove. Ubrzo je saznala da se njezin zaručnik dopisuje s drugim starijim ženama na internetskoj stranici ToyBoyWarehouse.com. Odmah ga je napustila.

No njezino otkriće imalo je i jednu dobru stranu. Nakon što je ostavila Petera odmah se prijavila na internetsku stranicu zbog koje je i ostala bez zaručnika.

- Na ToyBoyWarehouse.com su me počeli kontaktirati mlađi muškarci i pohvalno komentirati moj izgled. Sad je ta online stranica moj glavni izvor mladih muškaraca. Trenutno hodam s nekoliko njih i sve sam ih tamo upoznala - kaže Laila.

Za kraj Laila ima poruku za sve žene u godinama - razmislite o izlasku s mlađim muškarcem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:41