LEGENDARNI SPORTAŠ

ISPOVIJEST TRANSRODNE PROSTITUTKE ZARAŽENE HIV-om 'O.J. Simpsonu sam u zatvoru pružila oralni seks'

 Facebook

Jedan od najslavnijih američkih sportaša u povijesti i nekadašnja zvijezda NFL-a, O.J. Simpson (67), imao je u zatvoru spolne odnose s transseksualcem zaraženim HIV-om.

Ovo je potvrdila bivša prostitutka Jazmena Jameson koja je s posrnulim sportašem boravila u zatvoru Lovelock u Nevadi tijekom 2013. godine.

U intervjuu za Radar Onlne, Jameson je ispričala da je upoznala Simpsona u zavoru, gdje je završio 2008. nakon oružane pljačke mu Las Vegasu, dok je on radio kao glavni dostavljač u praonici.

Dok je Simpson dostavljao odjeću svakog drugog dana u ćeliju gdje se nalazila Jameson između njih se stvorio prijateljski odnos.

- Često smo se šalili - rekla je Jameson pa je ispričala kako je došlo do njihovog seksualnog odnosa.

- Jednog dana mi je rekao 'imaš velike sise. Jesu li to implatanti ili hormonske injekcije? - priča Jameson.

- Želio ih je vidjeti, a meni ih nije problem pokazati bilo kome, tako da sam ih pokazala i njemu - kaže Jameson te je dodao da joj je nakon toga Simpson poručio da bi joj bilo bolje da ode iz zatvora.

AFP

Prema Jazmeninim riječima tog se dana ništa nije dogodilo. Međutim, kada se nakon mjesec dana vratila u zatvor stvari su postale drugačije. POčela je plesati za njega, a onda je napravila idući korak.

- Prišla sam mu i rekla mu da me zaustavi ako želi. Znala sam da to neće uraditi pa sam mu pružila oralni seks - ispričala je Jameson uz dodatak da je zaražena HIV-om.

Iako nije izračunato kolika je vjerojatnost da se osoba na taj načina zarazi ovim virusom, prema publikaciji objavljenoj na portalu The Body Pro ona je mala, ali nije isključena.

Podsjetimo, Simpson je dobio kaznu od 33 godine zatvora nakon što se osuđen za oružanu pljačku i otmicu 2008. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:28