GADNA NEZGODA

ISPOVIJEST KOZMETIČARKE 'Muž je poželio ukloniti dlačice tamo dolje, uzela sam britvu i napravila krivi potez. Urlikao je od bolova...'

 Facebook

Većina parova spremno će priznati da svojoj boljoj polovici tu i tamo pomognu s teško izvedivim intimnim zahvatom poput češanja na nezgodnom mjestu na leđima ili rješavanja problema s prištom na 'udaljenoj' poziciji. No, Sharon i Mike Tierney iz Sydneyja međusobno su pomaganje doveli do više razine pa redovito jedno drugo depiliraju, što uključuje i strateške pozicije.

Kako pričaju za Daily Mail, jednom mjesečno izdvoje večer tijekom koje zadovoljavaju svoje potrebe održavanja ljepote.

Sharon (45) čupa obrve svom 40-godišnjem mužu, vadi mu dlačice iz nosa, a posebnu brigu vodi o njegovim stidnim dlačicama.

S druge strane, Mike se već ispraksao u depiliranju pa Sharon uklanja dlačice ispod pazuha, s nogu, iznad gornje usnice i s brade, a povremeno obavlja i brazilsku depilaciju. Tu i tamo joj uređuje trepavice, a u nekoliko ju je navrata podvrgnuo tretmanu sprejanja kože kako bi dobila tamniju boju.

Sharon priznaje da su neke žene zgrožene mišlju da bi im muž mogao vidjeti intimne dijelove tijela zarasle u šumicu, no kaže da u njezinom braku nema nikakvih ograničenja. 'Sve je vidio, nema toga što mu ne bih dala da vidi', izjavila je.

No, priznala je da se dogodila i jedna nimalo ugodna nezgoda pri jednoj od seansi depiliranja. Mike je, naime, poželio ukloniti stidne dlačice kako bi njegov spolni organ prividno dobio na dužini. Sharon je uzela britvu i dala se u smioni pothvat. S oštrice je skinula zaštitni dio kako bi dlačice čim temeljitije skratila, no u jednom je trenutku Mike počeo vrištati od bolova. Supruga ga je, naime, gadno porezala na području skrotuma.

'Pa samo sam mu htjela produžiti penis. Mislim, nije da nije velik, ali to svi muškarci žele, zar ne?', kaže Sharon i dodaje da su ona i Mike jedno drugo počeli obrađivati prije 13 godina, nedugo nakon što su prohodali u Londonu. Ona je očajnički tragala za dobrim ekspertom koji zna kako obaviti depilaciju, a kako joj to nije pošlo za rukom, nakon selidbe u Australiju uplatila si je tečaj s ciljem da otvori vlastiti salon ljepote.

Mike joj je poslužio kao model na kojemu je svoje vještine pokazala pred instruktorima na završnom ispitu.

Sharon kaže da nakon nezgode sa rezom na skrotumu Mike ipak nije morao u bolnicu, no navodi da je svojedobno u bolnici zbog apendicitisa završio samo sat vremena nakon što ga je depilirala pa ga je bilo sram pred bolničarkama koje su ga morale detaljno pregledati. Ipak, nakon oporavka sve se pretvorilo u pozitivnu priču jer su u bolnici mnogi doznali čime se Sharon bavi pa je stekla nekoliko novih klijenata.

U međuvremenu je odlučila napisati i knjigu o svojem umijeću koja bi uskoro trebala izaći na tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:38