ABU DHABI

HRANA NA TRAČNICAMA Otvoren najveći 'roller coaster' restoran na svijetu

 HeineMack Group / HeineMack Group

ABU DHABI Tvrtka iz Ujedinjenih arapskih emirata (UAE) otvorila je u Abu Dhabiju najveći 'roller coaster' restoran na svijetu. Restoran ROGO nalazi se u luksuznom šoping centru i ima 30 setova tračnica po kojima hrana putuje od kuhinje do stolova za kojima sjede gosti.

Hrana je zatvorena u nepropusne posude kako bi 'preživjela' putovanje na kojem se okreće, vrti i premeće u kolicima koja putuju tračnicama.

Restoran se prostire na 1.300 m2 u šoping centru Yas, smještenom na istoimenom, umjetno izgrađenom otoku u Abu Dhabiju.

Gosti restorana narudžbu obavljaju putem tableta i potom čekaju da im naručena hrana i piće, nakon divlje vožnje, stigne na stolove.

Jessica Wadih Al-Absi, predsjednica JWA grupe, tvrtke koja vodi restoran, vjeruje u uspjeh projekta: 'Svaki je stol posebno dizajnirana 'roller coaster' staza, a jedinstven i tihi sustav dostave oduševljava goste koji gledaju kako hrana prkosi gravitaciji dok putuje do njihovog stola.'

'Naša tehnologija čini objedovanje zabavnim dok transportira topla i hladna jela te pića duž zavojnica, duplih petlji te tornado tračnica.'

Al-Absi dodaje: 'Svako se jelo predstavlja u posebnoj posudi što objed čini pravim putovanjem od početka do kraja, putovanjem koje će sigurno naići na oduševljenje, kako kod djece, tako i kod odraslih koji vole zabavu'.

JWA grupa, osim u Abu Dhabiju, ima slične, ali nešto manje 'roller coaster' restorane u Njemačkoj, Kuvajtu i ruskom Sočiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:52